PysselQvinnan drivs av Susanne Johansson

Susanne Johansson-PysselQvinnan

Jag som driver företaget heter Susanne Johansson. Mitt stora intresse att skapa i olika konstnärliga uttryck har utvecklat sig genom åren. Jag har en passion för allt som är litet och föredrar mycket detaljer. Jag har en otrolig fantasi som är gränslös. För mig är miljön viktig och att spara, ta tillvara och återanvända. När jag började blogga  några år innan företaget startades. Där utvecklades mitt skapande med återbruk. Jag var med i flera utmaningar som gjorde att jag började testa okända material.

Jag är nyfiken, experimenterar och prövar de mesta. Ibland blir det lyckat och då blir det fler av den produkten och ibland blir det pannkaka och åker i soporna. Men det är också sådant som gör att man växer som människa och konstnär.

I det konstnärliga skapandet gillar jag främst att blanda olika tekniker och material. Det har gjort att jag är mycket mångsidig och håller gärna på med många olika saker samtidigt. Förutom att jag gör större delen av materialet som används i företagets tjänster skaparverkstad och som du också kan köpa i Pysselbutiken. 

Min bakgrund är att jag är utbildad lärare och jag har många års erfarenhet av pedagogiskt arbeta med barn i olika åldrar. Större delen av mitt liv har jag arbetat med människor i olika åldrar och det är något jag trivs väldigt bra med. Jag är en lugn person med mycket humor och delar gärna med mig av den glädjen och fantasin jag har.

Jag har dyslexi vilket kan medföra att det kan förekomma en hel del stavfel på min sida. Jag hoppas att du som läser mina texter har förståelse. Jag skriver alla mina texter själv och känner att det är viktigt för mig.

Kontakta mig

Susanne Johansson

info@pysselqvinnan.se

0734454981