Publicerad den Lämna en kommentar

Presentation av personen bakom företaget

Personen bakom företaget PysselQvinnan

Presentation av personen bakom PysselQvinnan, Susanne Johansson. Grundade företaget 2015 och är en erfaren pedagog med ursprung i Onsala. Sedan oktober 2023 har hon etablerat sig i västra Göteborg.

Innan företagets start 2015 var Susanne (jag) en aktiv bloggare i ungefär fyra år. Där jag flitigt delade hobbyidéer med olika hantverk av hållbart material. Drömmen att omvandla hobbyn till ett företag fanns alltid där i bakgrunden. I december 2023 dokumenterades hela företagsresan i form av ett ljudalbum med bilder, en så kallad mikropodd på Time to tell.

Ljudalbumet fungerade som en julkalender där varje avsnitt var en lucköppning. För att lyssna på den kan du fortfarande ladda ner appen gratis och klicka på länken eller besöka webbsidan via denna länk: PysselQvinnans företagsresa.

Stolt dyslektiker

Vi vill informera dig som läser vår presentation om att våra texter på hemsidan och i våra sociala medier kan innehålla stavfel, saknade ord eller bokstäver som har bytt plats.

Tacksamt tar vi emot feedback om eventuella fel du upptäcker. Susanne, företagets ägare och textförfattare, har dyslexi. Det är viktigt för henne att fortsätta skrivandet för att uttrycka sig i text och utvecklas i sitt skrivande. Tack för din förståelse och stöd! Tveka inte att höra av dig om du är intresserad av det vi erbjuder eller om du vill skicka ett spontant mail till info@pysselqvinnan.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *