Kontakt

Kontakt och presentation:

Susanne Johansson-PysselQvinnan

Hej!

Det är jag som driver PysselQvinnan som föddes 2015. Företaget är en vidare utveckling av min stora hobby att pyssla och blogga. Tillsammans med mina intressen har jag kopplat ihop min pedagogiska bakgrund som utbildad lärare och erfarenhet att ha arbetat med barn i olika åldrar. Jag brinner för att skapa och kreativiteten bubblar inom mig dagligen. Men att bara göra saker åt mig själv var inte tillräckligt,  jag ville även ha möjligheten att hjälpa andra få utlopp för sin kreativitet. Därför bestämde jag mig för att starta PysselQvinnan.

Mitt stora intresse att skapa i olika konstnärliga uttryck har utvecklat sig genom åren. Jag har en passion för allt som är litet och föredrar mycket detaljer. Jag har en otrolig fantasi som är gränslös. För mig är det viktigt att arbeta för en hållbar framtid. Tillsammans med mina medvetna miljöval av att ta tillvara och återanvända och göra nytt användningsområde av defekta saker som annars slängs är detta min hjälpinsats för att minska sopberget som dagligen växer.

Jag startade företaget med hantverk och miniatyrer. Miniatyrerna började användas i mina tjänster med tittskåpstillverkning som snabbt blev mycket populärt. Detta utvecklades jag vidare till pysselpaket som med åren har utvecklat sig vidare till många fler olika paket. 2017 skapades våra första djurkroppar av en slump. Vi  provade pyssel på Allekullagård där vi hade vårt första samarbete. Det blev omtyckt men vi behövde utveckla produkten mera.

2018 startade vi vårt andra samarbete med Nordhallands ridklubb, då hade vi med oss den utvecklade hästkroppen. Det blev en succé! Därefter har det växt och utvecklats mer djurkroppar och även människokroppar i samma serie. I slutet på mars 2019 började vi ringa och boka kundmöte för att visa vårt material för pedagoger i olika verksamheter. Det har varit mycket uppskattat bland kunderna och har utvecklas fler produkter för att passa fler åldrar. Vi hade bland annat kontakt med en förskola. Då föddes materialet med insekter. I augusti kommer vi att åka i väg på längre resor för att träffa pedagoger på andra platser i landet. Då kommer vi även att utöka våra tjänst med föreläsningar med tillhörande workshop.

Du får gärna kontakta oss för en föreläsning med workshop där ni har chans att lära känna materialet innan ni använder det till era grupper som ni leder. Vill du ha mer information eller bolla ideer kontakta oss:  Epost: info@pysselqvinnan.se eller Mobil: 0734454981

Ha nu en riktigt underbar dag!

Susanne Johansson

VD på PysselQvinnan