Kontakt

Miljösmart pyssel för stora och små

Susanne profilbild

Hej!

Mitt namn är Susanne Johansson. Jag brinner för att skapa och kreativiteten bubblar inom mig dagligen. Men att bara göra saker åt mig själv var inte tillräckligt,  jag ville även ha möjligheten att hjälpa andra få utlopp för sin kreativitet. Därför bestämde jag mig för att skapa PysselQvinnan.

Mitt stora intresse att skapa i olika konstnärliga uttryck har utvecklat sig genom åren. Jag har en passion för allt som är litet och föredrar mycket detaljer. Jag har en otrolig fantasi som är gränslös. För mig är det viktigt att arbeta för en hållbar framtid. Tillsammans med mina medvetna miljöval av att ta tillvara och återanvända och göra nytt användningsområde av defekta saker som annars slängs är en hjälpinsats för Att minska sopberget som dagligen växer.

Jag startade företaget med hantverk och miniatyrer. Miniatyrerna började användas i mina tjänster med tittskåpstillverkning som snabbt blev mycket populärt. Detta utvecklades vidare till de skapasjälv material som används i de olika workshops formerna som familjepyssel, skapande barnkalas och skaparparty för vuxna och som du kan köpa i butiken.

Min bakgrund är att jag är utbildad lärare och jag har många års erfarenhet av pedagogiskt arbeta med barn i olika åldrar. Större delen av mitt liv har jag arbetat med människor i olika åldrar och det är något jag trivs väldigt bra med. Jag är en lugn person med mycket humor och delar gärna med mig av den glädjen och fantasin jag har.

Om du skulle vilja veta ännu mer om vad  jag det miljösmarta återanvändnings materialet och  vad jag kan erbjuda för just dig eller ditt företag, kanske behöver du bara få lite extra inspiration för att komma igång med din nya hobby eller skapa någonting annorlunda och roligt för dina anställda. Hör då av dig till mig så ser vi till att hitta en rolig och givande lösning.

 

Ifall du skulle vilja se lite mer om vad jag sysslar med utanför min pysselbutik online och min skapande verksamhet, så får du jättegärna ta en titt på min personliga blogg.

Ha nu en riktigt underbar dag!

Epost: info@pysselqvinnan.se

Mobil 0734454981