Kontakt

Kontakt och presentation:

Susanne Johansson-PysselQvinnan

 

Hej!

Det är jag som driver PysselQvinnan som föddes 2015. Företaget är en vidare utveckling av min stora hobby att pyssla och blogga. Tillsammans med mina intressen har jag kopplat ihop min pedagogiska bakgrund som utbildad lärare och erfarenhet att ha arbetat med barn i olika åldrar. Jag brinner för att skapa och kreativiteten bubblar inom mig dagligen. Men att bara göra saker åt mig själv var inte tillräckligt,  jag ville även ha möjligheten att hjälpa andra få utlopp för sin kreativitet. Därför bestämde jag mig för att skapa PysselQvinnan.

Mitt stora intresse att skapa i olika konstnärliga uttryck har utvecklat sig genom åren. Jag har en passion för allt som är litet och föredrar mycket detaljer. Jag har en otrolig fantasi som är gränslös. För mig är det viktigt att arbeta för en hållbar framtid. Tillsammans med mina medvetna miljöval av att ta tillvara och återanvända och göra nytt användningsområde av defekta saker som annars slängs är detta min hjälpinsats för att minska sopberget som dagligen växer.

Jag startade företaget med hantverk och miniatyrer. Miniatyrerna började användas i mina tjänster med tittskåpstillverkning som snabbt blev mycket populärt. Detta utvecklades jag vidare till pysselpaket som med åren har utvecklat sig vidare till många fler olika paket. 2017 skapades våra första djurkroppar av en slump. Vi  provade pyssel på Allekullagård där vi hade vårt första samarbete. Det blev omtyckt men vi behövde utveckla produkten mera. 2018 startade vi vårt andra samarbete med Nordhallands ridklubb, då hade vi med oss den utvecklade hästkroppen. Det blev en succé! Därefter har det växt och utvecklats mer djurkroppar och även människokroppar i samma serie.

.Om du skulle vilja veta ännu mer om vad  jag det miljösmarta återanvändnings materialet och  vad jag kan erbjuda för just dig eller ditt företag, kanske behöver du bara få lite extra inspiration för att komma igång med din nya hobby eller skapa någonting annorlunda och roligt för dina anställda. Hör då av dig till mig så ser vi till att hitta en rolig och givande lösning.

Ha nu en riktigt underbar dag!

Susanne Johansson

VD på PysselQvinnan

Epost: info@pysselqvinnan.se

Mobil 0734454981