Skaparverkstad

Skaparverkstad är en plats för kreativitet. Där du har möjlighet att prova vårt miljösmarta återanvänings material. Genom handledning med tips, råd och inspirerar till nya ideer i den konstnärliga världen. Vi jobbar online och på olika köpcentrum. På köpcentrum samarbetar vi vi med ägarna så du som besöker de olika ställena kommer att få pyssla kostnadsfritt. Framför allt kommer vi att finnas där på helger för att det skall finnas aktiviteter för barnen och ungdomarna. Och för att föräldrarna skall kunna shoppa medan barnen pysslar. I mån om plats kommer även du som förälder erbjudas att vara tillsammans med barnen och pyssla. Vårt pyssel är formats att passa in på olika årstider, högtider och traditioner. Den röda tråden i allt material är att vi tillverkar större delen av pysselmaterialet själva av miljösmart återanvändning.

Pyssla tillsammans med barnen. Få möjligheten att sitta ner, prova nytt material eller ha en mysig kreativ stund med barnen.
Pyssla tillsammans med barnen

Skaparverkstad online

Är en nystartat verksamhet där vi vänder oss främst till privat personer men även till företag som eftersöker en nya aktivitet till kick off online, specifikt nu i pandomi läget som vi befinner oss i.

Vi erbjuder flera olika pyssel med olika svårighetsgrader. Vårt pyssel är anpassat från 2,5- 14 år. Med vår pedagogiska bakgrund och erfarenhet av att ha jobbat med många olika åldrar gör att vi har kunskaper på vilket pyssel passar för de olika åldrarna. Pysslet är format av valmöjligheten med fritt skapande eller tips och förslag på mallar. Barn och ungdomar är olika. I fliken galleria kommer vi lägga upp bilder på aktiviteter där alla personerna har tackat ja att vara med på bild. Under fliken aktuellt uppdaterar vi kontinuerligt vilka platser vi kommer att besöka. Och vilka event vi kommer att delta på. Där kommer du också att kunna läsa om vilket pyssel vi erbjuder. På en del event eller marknader kommer det bara att vara försäljning. All information vad som gäller på det olika platserna, datum och tid hittar du på fliken aktuellt. Vi ser fram emot att träffa dig!