Evenemang, möt oss på olika platser

Evenemang, möt oss på olika platser i Sverige. I listan kan du se var och när vi besöker olika platser. Här hittar du våra inbokade Pop up skaparverkstad på olika platser. När det står samarbete så är det kostnadsfritt för er. Är det marknad och event tar vi ut “prova på priser”. På en del marknader har vi endast försäljning. Vid varje plats hittar du datum och tid och all information.

De mesta av materialet som används på skaparverkstaden är vårt egna designade och tillverkade av miljösmart återanvändning. Du kommer få valmöjligheter med minst två olika material som måla, lera, limma, nåltova och glitter slime lera m.m. Vi kommer även vid tillverkningen till skaparverkstaden göra några extra ex och sälja i webbutiken. I skaparverkstaden kommer du få möjlighet att prova verktyg och tekniker som du kanske inte tidigare har prövat som du även kommer att kunna köpa i butiken.

Ev förändringar meddelas på sidan

Event 2023 kommer succesivt fyllas på:

30 september, 11-15: Trolldagen på Drottningtorget i Trollhättan – Svampfigurer och målning med tygkritor.

Andra advent 10/12, 12-16: Kronan Shopping i Falkenberg – Julpyssel

Tredje advent 17/12, 12-16: Valen Gallerian i Trelleborg – Julpyssel

Prova våra online verksamheter

När vi startade i gång våra online verksamheter var familjepyssel det populäraste eventet. Intresset för eventet svalnade när restriktionerna försvann. Eventet ligger nu vilande. Gruppbokning av workshop med pyssel. Du bokar ett valfritt datum. Månads eventet hjärnsläpp där vi bygger relationer är det online event som vi satsar på mer i höst. Nytt i höst 2022 är våra gratis event där du fixar materialet och vi ger dig tips och kunskap hur du återvinner förpackningar m.m skräp” och gör om det till konst.

Hjarnslapp-med-Carin-och-Susanne

Månadsmötet online

Aktiviteten finns som produkt i webbutiken, välja gärna direktlänken:

Pris 314 kr + frakt

1 gång i månaden, torsdagar 18.30-19.45

Varje månad är det olika pyssel. Vid produkt beskrivningen finns datum och vilket pyssel med inspirations bild som uppdateras kontinuerligt. Läs mer om eventet, här

Årets nyhet!

Digitalt vabb och lovpyssel

Startar i slutet av v 6 och varar till och med v 16

Läs mer om eventet här.

Vabb och lov pyssel digitalt