Publicerad den Lämna en kommentar

Tillsammans gör vi skillnad

Tillsammans gör vi skillnad. Vi har startat ett samarbete med Barncancerfonden som till och börja med kommer pågå hela 2023 eventuellt längre. Som entreprenör arbetar vi för att bygga en bättre framtid för alla. Inte minst för våra barn. Varje dag drabbas ett barn av cancer. 85% överlever. 15% dör. Vi vill att alla barn skall ha rätt att överleva. Och leva. Därför stödjer PysselQvinnan Barncancerfonden.

Under året kommer vi ha olika erbjudande av produkter och digitala event med en insamling till Barncancerfonden. Du är med och hjälper till i insamlingen under kampanjdagarna då vi skänker minst 10% av kostnaden för olika special paket som kommer att erbjudas. Först ut i insamlingen är Påskspecial med nåltovnings tekniken.

Köp 2 pysselpaket så skänker vi 1paket till barncancerfonden

Var med och hjälp oss med insamlingen till barncancerfonden. Vi ger bort kostnaden av ett paket av Påskspecial när ni köper 2 paket. Dessutom får du 20% rabatt på ena paketet. För att få rabatten skriver du koden i kassan. Koden ser du här nere på direkt länken till paketet i webbutiken. Rabatten och insamlingen gäller till den 8/4. Välj bort godiset mot kreativa påskpresenter.

Påskspecial med nåltovning set, platta och nålar
Påskspecial i ett samarbete med barncancerfonden

“Barn och cancer hör inte ihop”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *