Info och Villkor

Vårt mål är att du som kund skall känna dig nöjd och få god service.

Uppgifter om företaget:

PysselQvinnan är en enskild firma med momsregistrering som drivs av

Susanne Johansson, Organisationsnummer 6507155148

 Kontaktuppgifter:

Postadress: Susanne Johansson,

Vassmustavägen 61, 43934 Onsala

E-mail: info@pysselqvinnan.se

Mobil: samtal/sms: 0734454981

Info om produkterna:

Vi har tagit fram ett skapasjälv material som du kan använda till pyssel och skapande i olika former. Vårt material är vårt eget som vi har  designe tillverkat för hand av miljösmart återanvändning. Vårt företag arbetar för en hållbar framtid. När du väljer att köpa vårt pysselmaterial gör du också en insatts för vår miljö genom att minska sopberget.

Under fliken tillbehör hittar du vårt inköpta material från Creativ Company som vi är återförsäljare till.

Färg och utseende på produkterna:

De produkter som är handgjorda är inte identiska utan kan skilja sig lite från varandra.

Observera att färgerna på våra produkter kan skilja sig något från fotot i shopen på grund av ljusförhållandena vid fototillfället och den egna skärmens inställningar. PysselQvinnan reserverar sig rätten att justera priser och eventuella tryckfel på webbshopen.

Handla i shopen

Beställning:

Beställningar görs via hemsidan, http://pysselqvinnan.se i butiken via varukorgen. Minderåriga (under 18 år) måste ha målsmans godkännande för att få beställa. Beställning utan för Sverige mottages ej.

Frakt och emballage:

En frakt och emballage avgift på 73 kr tillkommer vid ditt köp.

Betalning:

Alla priser är inklusive moms (25 %). Om momsen ändras undantar jag mig rätten att justera mina priser med motsvarande belopp. Betalning sker i samband med beställning

Betalning sker via:

  • swish: 1233363405 
  • Billmate faktura, betalningstid alltid 14 dagar, fakturaavgift på 36 kr (inkl moms) tillkommer på alltid på ditt köp.
  • Billmate delbetalning
  • Billmate kortköp
  • Nu finns även snabbkassan med Billmate checkout.

Villkor för kortköp:

När du betalar via kort administreras detta av Billmate AB under varumärket billmate. Detta innebär att du handlar tryggt, enkelt och säkert.

Vi accepterar betalningar med Visa och MasterCard. Betalväxeln är certifierad för PCI DSS Level 1 och lösningen är även licensierad för 3D-Secure (MasterCard SecureCod och Verified by Visa). När du ska betala blir du förflyttad till en krypterad sida där betalningen sker. Ingen behandling av kortnummer sker hos butiken.

Billmate AB, organisationsnummer 556918-4129, telefonnummer 040-30 35 00.

Personuppgifter:

PysselQvinnan är ansvarig för behandlingen av de personuppgifter som du som kund lämnar till oss. Personuppgifterna, som t.ex. namn, e-post, adress och personnummer, kommer att användas av PysselQvinnan för att administrera, upprätthålla och utveckla kundrelationen samt för marknadsföring av PysselQvinnans andra produkter.
E-postadressen kommer inte användas i marknadsföringssyfte utan att du särskilt samtyckt till det på förhand.
Du kan kontakta Kundservice om du vill göra någon ändring av uppgifterna, bli borttagen ur registret eller om du inte vill att de ska användas för marknadsföring. Du har rätt att en gång årligen få information om vilka uppgifter om dig som finns i våra register och hur de används.

Läs mer om GDPR här.

Leverans:

Leveransen sker med Post nord och lagervaror skickas alltid inom 2-5 dagar efter att betalning registrerats. Vid köp av Familjejulkalendern eller storpacks pysselpaket har ev en längre leverans tid. Om leveransen blir längre än 5 dagar kontaktar vi er.

Vi reserverar oss för att en viss vara kan ha tagit slut utan att butiken har hunnit uppdateras. Skulle detta ske meddelas det via mail så snart som möjligt. Paket som inte hämtas ut debiteras med en avgift som motsvarar en returkostnad.

Säkerhet:

Konsumentköplagen ger kunder ett års garanti samt tre års reklamationsrätt. Denna garanti täcker endast ursprungliga fel, dvs fabrikationsfel som fanns på produkten vid leverans.

Reklamation:

Om varan du köpt är defekt eller har ett fabrikationsfel ska du höra av dig till mig omedelbart. När reklamationen nått fram och godkänts, skickar vi en ny vara eller betalar tillbaka pengarna. Vi betalar givetvis returportot.

Ångerrätten:

Du har enligt distansavtalslagen rätt att returnera beställda felfria varor utan att ange någon anledning. Meddelande om detta ska lämnas så snart som möjligt, dock senast inom 14 dagar från det att varan mottagits. Skicka tillbaka varan i originalförpackningen tillsammans med följesedeln. Du betalar själv returfrakten. Jag följer Konsumentverkets rekommendationer, se: Konsumentverket.se

Återbetalning:

Återbetalning sker till ditt bankkonto. Återbetalningen sker snarast möjligast efter att vi har mottagit och godkänt din retur. Dock alltid inom 30 dagar.