Familjepyssel

Vårt familjepyssel med kreativ workshop är en uppskattad aktivitet av vuxna och barnen som deltar.

Vi erbjuder workshop hemma hos kunden inomhus eller utomhus. De materialet som vi använder oss av är vårt egna skapasjälv material som är tillverkat av Miljösmarta återanvändning. Skapasjälv materialet är uppbyggt av stommar och detaljer som du bygger ihop och målar eller klär in med lera. Vi visar förslag genom våra modeller, ger tips och råd. Sedan får ni fria händer och skapa fritt med de material som är medtaget.
Samla ihop era vänners familjer eller delar av familjen för en kreativ skapande aktivitet. Platsen väljer du det kan vara inomhus eller utomhus. Om ni väljer utomhus miljön behöver vi en elkontakt som finns på 10 m avstånd. Ni fixar bord och stolar plats för era gäster och eventuellt ett mindre bord att ställa pysselmaterial på. Om ni önskar något att äta o dricka under workshopen så fixar ni det.
Vi på PysselQvinnan tar med oss allt som behövs för workshopen, 10 m elkabel och vaxdukar.

Från juli till september har vi ett sommar specialerbjudande med 1 pysselpaket till förmånligt pris
• Tittskåp med sjöbodar, bryggor, fisknät, silltunnor m. m
Tittskåpet är en stomme som ni målar utvändigt och inuti. Sjöbodarna målar ni själva och andra mindre detaljer. En del av detaljerna är färdig målade. Vi kommer att använda oss av limpistol och visa moment av trälim. Ni kommer erbjudas mängder av olika hobbyfärger som är vattenlösliga och lack om ni önskar detta. Glitter är något vi också kan erbjuda om ni önskar att ha detta med i paketet. Glitter är mer praktiskt att använda utomhus eftersom det kan vara svårt att städa bort om det kommer på golvet.
När aktiviteten är klar städar vi efter oss runt omkring pysselbordet och även golvet kring bordet.

tittskåp med sjöbodar som familjepyssel

 

 

 

Pris: 350 för 1 vuxen och 1 barn. I priset ingår allt material.

Beställ genom att maila info@pysselqvinnan.se eller ring 0734454981