Skaparparty för vuxna

I PysselQvinnans olika skaparväskor finner du olika paket med  miljösmart återanvändnings material, verktyg och tillbehör.

Det som alla väskor har gemensamt är att allt material ingår i paketavgifterna.

 

Vad är ett skaparparty?

Detta är ett annorlunda party där alla deltagare är aktiva i workshop. Där alla gör sitt eget konstverk. I en gemenskap av bekanta blir det en lustfylld aktivitet där alla skapar efter sina egna förutsättningar. Det finns mallar, handledning, råd, tips och hjälp att få och fria händer för dem som önskar det. Det finns alltid förslag att utgå ifrån.

Partyt inleds alltid med en kort presentation av materialet, verktyg och en beskrivning hur ni går tillväga.

PysselQvinnan kommer hem till dig och dina gäster med sin skaparväska där skaparverkstad dukas upp på plats. Observera att jag även står för vaxdukar på borden och förkläden om det önskas.

Du bjuder hem minst 5 deltagare. Alla deltagare köper sitt deltagarpaket som finns i Pysselbutiken under fliken ”Aktivitets material”. Du kan betala med swish, kort eller fatura. Det går även bra att betala på plats med kontant, swish eller kort.

 

Boka genom att maila till info@pysselqvinnan.se, (lämna namn och telefonnummer så ringer vi upp er) eller ring 0734454981

 

 

Skaparväska 1 – Sommar erbjudande

Designa och tillverka ditt eget tittskåp med sjöbodar, bryggor, tågvirke med tjärdoft, fisknät, silltunnor och fiskar m.m

Ett tittskåp är som en tavla med djup i som du även kan ha stående eller hänga på väggen. På denna workshop får du mängder av material att välja på. När du betalar din kurs avgift ingår allt material och du väljer precis vilka och hur mycket du vill använd. Materialet kommer att vara framdukat som ett buffebord. Förutom material finns det också mängder av olika färger, trälim och limpistoler.

Eftersom det är sommar så kan ni välja placering ute eller inne. Vi behöver ha tillgång till ström med ett avstånd på 10 m. Vi har med oss en förlängningskabel. Ett större bord med plats för de antal gäster som ni har bjudit in och ev ett mindre bord till materialet. Om det inte finns så placerar vi materialet på pysselbordet.

 

När vi kommer till er med vårt material, startar vi med att lägga på vaxdukar som skyddar ert bord. Därefter dukar vi fram buffebordet med mängder av material och färger, penslar, lim och limpistoler. När alla är samlade i bordet börjar vi med en kort presentation om oss och om det miljösmarta materialet. Här får ni också  råd och tips hur ni kan bygga upp ert tittskåp.

Sedan startar workshopen då ni får en härlig avslappnade aktivitet välja de ni vill ha av allt som finns frame.

 

tittskåp med sjöbodar som familjepyssel

Pris 500 kr ( 2-3 timmar)

Priserna för företag faktureras plus moms

Boka ert skaparparty genom att maila info@pysselqvinnan.se. Lämna namn och nummer så ringer vi upp er. Eller ring oss 0734455981, har vi inte möjligheter att svara lämna meddelande på telefonsvaran så hör vi av oss omgående.

Alla gäster betalar sina egna avgifter genom webbutiken eller på plats. I butiken kan ni betala med swish, kort eller faktura. Väljer ni att betala på plats tar vi kontanter, swish eller kort.

 

I priset ingår:

  • Allt material för att göra 1 tittskåp 23 x 16 cm
  • Alla tillbehör som färg, lim, limpistoler
  • Professionell introduktion och handledning under skapar aktiviteten

 

Skaparväska 2 -Höstworkshop

höstworkshop

 

 

 

 

Skaparväska 3 – Metallskapande

Designa och tillverka era egna unika metallblommor.

Blommorna som ni kan ha i trädgården, blomlådan, krukan. Dem vissnar aldrig,behöver ingen tillsyn eller vattning, rostar men behåller färgen. Blomman som klarar alla väder året om!

Designad metallblomma

I detta skaparpaketet får alla deltagare designa 3 unika hållbara blommor i metall. Välj vilken storlek på dina konservburkar du vill ha. Blommorna klipps fram med plåtsaxar, filar, böjs och formas som du ni vill ha dem.

Det hamras hål för att sätta fast skaft och ev dekorations mönster och en valbar mitten dekoration med en knapp eller pärla. Välj på flera olika färgade ståltrådar som dels piffar upp mitten dekorationen och som dessutom håller blomman fast på pinnen. Du erbjuds även att måla dina blommor. Välj bland mängder av lackfärger och glitter. Måla flera färger, mönster, glittra.

Låt fantasin flöda och din kreativa skaparprocess styra. Du kommer bli mycket stolt över ditt resultat!

Under fliken ”film” på menyn raden på start sidan hittar du en film om partyt. Där visar jag verktygen och tillbehören.

 

Även vuxna vågade testa                  En ny designe som blev min favorit

Pris: 400 kr/person  inkl moms ( 2,5  timmar)

Priserna för företag faktureras plus moms

Boka ert skaparparty genom att maila info@pysselqvinnan.se. Lämna namn och nummer så ringer vi upp er. Eller ring oss 0734455981, har vi inte möjligheter att svara lämna meddelande på telefonsvaran så hör vi av oss omgående.

I priset ingår:

  • Allt material för att göra 3 metall blommor
  • Alla tillbehör som verktyg,färg, glitter, knappar och pärlor etc
  • Professionell introduktion och handledning under skapar aktiviteten