Skaparparty för vuxna

I PysselQvinnans olika skaparväskor finner du olika paket med  miljösmart återanvändnings material, verktyg och tillbehör.

Det som alla väskor har gemensamt är att allt material ingår i paketavgifterna.

 

Vad är ett skaparparty?

Detta är ett annorlunda party där alla deltagare är aktiva i workshop. Där alla gör sitt eget konstverk. I en gemenskap av bekanta blir det en lustfylld aktivitet där alla skapar efter sina egna förutsättningar. Det finns mallar, handledning, råd, tips och hjälp att få och fria händer för dem som önskar det. Det finns alltid förslag att utgå ifrån.

Partyt inleds alltid med en kort presentation av materialet, verktyg och en beskrivning hur ni går tillväga.

PysselQvinnan kommer hem till dig och dina gäster med sin skaparväska där skaparverkstad dukas upp på plats. Observera att jag även står för vaxdukar på borden och förkläden om det önskas.

Du bjuder hem minst 5 deltagare. Alla deltagare köper sitt deltagarpaket som finns i Pysselbutiken under fliken ”Aktivitets material”. Du kan betala med swish, kort eller fatura. Det går även bra att betala på plats med kontant, swish eller kort.

Väljer du ett grupp pris får du en faktura hemskickat som du betalar innan skaparpartyt.

 

Boka genom att maila till info@pysselqvinnan.se, (lämna namn och telefonnummer så ringer vi upp er) eller ring 0734454981

 

Skaparväska 1 – Julworkshop

Från november till december erbjuder  workshops med julpyssel

Skapa fritt med de material som är medtaget. Vi använder vårt eget skapasjälv material, blandar med dvs inköpta produkter, Du kan komma med förslag på material som ni vill ha på er pyssel träff. Vi har med oss några modell förslag för att ni skall bli inspirerade.

Materialet läggs fram i olika burkar/skålar, här kan du hitta:

Tittskåpsskal i olika storlekar, julminiatyrer, kroppar till tomtar i olika storlekar, ull,filt, skor, skidor, paljett remsor, olika sorters glitter, färg,clay lera, penslar, lim. limpistoler, penslar, glasburkar,kartongförpackningar, metallburkar , toalettrulalr , äggkartonger, dekorationssnnö, snöfärg, spets, färgat papper, silkespapper m.m

 

Pris 500 kr/ person( 2-3 timmar)

Eller 2.500 kr för 5 personer

Priserna för företag faktureras plus moms

Boka ert skaparparty genom att maila info@pysselqvinnan.se. Lämna namn och nummer så ringer vi upp er. Eller ring oss 0734455981, har vi inte möjligheter att svara lämna meddelande på telefonsvaren så hör vi av oss omgående

 

 Skaparväska 2 – Metallskapande

Designa och tillverka era egna unika metallblommor.

Blommorna som ni kan ha i trädgården, blomlådan, krukan. Dem vissnar aldrig,behöver ingen tillsyn eller vattning, rostar men behåller färgen. Blomman som klarar alla väder året om!

Designad metallblomma

I detta skaparpaketet får alla deltagare designa 3 unika hållbara blommor i metall. Välj vilken storlek på dina konservburkar du vill ha. Blommorna klipps fram med plåtsaxar, filar, böjs och formas som du ni vill ha dem.

Det hamras hål för att sätta fast skaft och ev dekorations mönster och en valbar mitten dekoration med en knapp eller pärla. Välj på flera olika färgade ståltrådar som dels piffar upp mitten dekorationen och som dessutom håller blomman fast på pinnen. Du erbjuds även att måla dina blommor. Välj bland mängder av lackfärger och glitter. Måla flera färger, mönster, glittra.

Låt fantasin flöda och din kreativa skaparprocess styra. Du kommer bli mycket stolt över ditt resultat!

Under fliken ”film” på menyn raden på start sidan hittar du en film om partyt. Där visar jag verktygen och tillbehören.

 

Även vuxna vågade testa                  En ny designe som blev min favorit

Pris: 400 kr/person  inkl moms ( 2,5  timmar)

Priserna för företag faktureras plus moms

Boka ert skaparparty genom att maila info@pysselqvinnan.se. Lämna namn och nummer så ringer vi upp er. Eller ring oss 0734455981, har vi inte möjligheter att svara lämna meddelande på telefonsvaran så hör vi av oss omgående.

I priset ingår:

  • Allt material för att göra 3 metall blommor
  • Alla tillbehör som verktyg,färg, glitter, knappar och pärlor etc
  • Professionell introduktion och handledning under skapar aktiviteten