Vad händer på ett skaparparty?

Det finns mängder av homepartys där det bedrivs försäljning av produkter hemma hos kunden.

Men vad gör man på ett skaparparty?

Detta kanske ser olika ut på vem som bedriver dessa partyn, På PysselQvinnans skaparparty är det kunderna som är aktiva i en ledande aktivitet i form av workshop.

pysselbild till hemsidan

I förra inlägget berättade jag om ett paket som går att välja på i min verksamhet, ”metallskapande”.

I detta inlägget skall jag berätta vad som händer när du har kontaktat mig för ett party hemma hos dig.

Mina partyn är uppbyggt på samma sätt som andra homepartys. Att du blir värdinna, bjuder på fika om det önskas och får en gåva. Din gåva för att du är värdinna är deltagarpaketet där allt material finns till de pysslet du har valt. Du bjuder hem minst 5 gäster som betalar sina deltagarpaket genom webbshopen. Jag har valt att kalla mina erbjudande av skaparpartyna för väskor med olika innehåll. Observera att deltagarpaketen inte kommer hem på posten utan dem tar jag med mig till partyt.

Deltagarpaket "metall"

Dagen då partyt är bestämt:

Kommer jag rullande på min väska hem till dig 1/2 timme innan gästerna skall komma. När jag kommer behövs det tillgång till ett stort bord som rymmer 6 sittplatser, ev ett litet avlastningsbord. Om det inte finns så har jag med ett eget. Det som också behövs finnas är tillgång till vatten och eluttag. Jag har förlängningssladd och vaxdukar och resterande som behövs till partyt.

Skaparväska 1 %22metall%22

Skaparverkstaden byggs upp med alla tillbehör i skålar på de mindre bordet. Medan alla verktyg, ev färg, penslar på det stora bordet. Partyt inleds med en kort presentation av material och verktyg. Om det är Metallskapande som har valt som skaparväska så berättar jag att ni skall få klippa blommor av konservburkarna som finns i olika storlekar framför er med hjälp av plåtsaxarna. Och här kan man välja att forma kronbladen på olika sätt etc. Jag demonstrera hur man gör steg efter steg och vad man bör hålla på för att inte skära sig m.m. Plåster och handskar finns alltid nedpackat i alla skaparväskorna.

Skaparverkstaden på festivalen

Därefter får ni börja Designa och tillverka era metallblommor. Jag finns som handledning,hjälp och råd hela tiden. Partyt pågår i 3 timmar. Med dig hem får du dina 3 unika metallblommor som du själv har designat och tillverkat.

Designad metallblomma                     Designad metall blomma utan färg

 

Kommentera