Skaparparty för vuxna

Vad är ett skaparparty?

Det är ett kreativt party där alla deltagarna är aktiva i en skapande workshop. Vi leder workshopen hemma hos er, lokalen eller vad du önskar ha ditt party. Du kan välja att vara utomhus beroende på väder och årstid. Men observera att vi behöver tillgång till ström med ett avstånd på 10 m. Vi behöver ha ett stort bord där alla deltagarna får plats för att skapa. Vi tar med oss vaxdukar och allt som behövs till aktiviteten.

Ni väljer fritt vad ni vill ha för tema, se listan nedanför vad som finns att välja på. Materialet som används är främst vår egna miljösmarta återanvändnings material tillsammans med färg, lera glitter eller vad ni önskar. Vårt material består främst av stommar och kroppar för att till exempel göra tittskåp med miniatyrer i olika storlekar, miniträdgård i kruka, Människor kroppar till påskkärringar, tomtar, brudpar etc. Vi har även kransar i ståltråd. Till dessa stommar och kroppar finns detaljer att välja på som tex miniatyrer i form av hus, möbler, krukor, korgar, sjöbodar.

Teman att välja på:

  • Påsk
  • tittskåp med inredning
  • Havstema (med sjöbodar, fisknät m.m)
  • Höst (med svampar)
  • Halloween
  • Jul

 

I våra paketpriser ingår allt material som är medtaget. Varje deltagare får göra en sak för grundpriset. Önskar någon göra fler saker tillkommer det en mindre avgift som betalas separat på plats.

Grundpriset för 6 personer 3.500 kr.

Utöver grundpriset tillkommer bensinkostnad med  20 kr /mil

För företag ex moms

Boka genom att maila till info@pysselqvinnan.se, (lämna namn och telefonnummer så ringer vi upp er) eller ring 0734454981