Skapande verksamheter

Vi erbjuder olika verksamheter med skapandet i fokus

Pyssel för barn

Vi erbjuder olika nivåer i våra olika skapande skolor. För att det ska passa alla olika åldrar har vi delat upp det i två olika kategorier. Först har vi skapande barnkalas som precis som namnet antyder riktar in sig på att förflytta skapandet in i kalasrummet. Barn har en livlig fantasi men med all information och alla intryck som dom matas med dagligen märks det att fantasin ibland får stiga åt sidan för att istället behöva bli vuxna mycket tidigare än vad som är nödvändigt. Vi vill därför återigen låta fantasin få flöda fritt och skapade därför våra skapande barnkalas vilka är mycket uppskattade.

Pyssel för vuxna

Att få låta sin fantasi få utlopp i form av ett kreativt skapande är dock inte enbart något som är viktigt för barnen. Vuxna är också i behov av att få använda sin fantasi ibland så vi skapade därför skaparparty för vuxna som består av workshops av olika slag. Där får vuxna män och kvinnor jobba med sin kreativitet och skapa olika föremål och konstverk utifrån olika ideér eller helt från eget huvud.

 

Vårt mål oavsett om det handlar om barnkalas eller skaparparty, är att hela tiden ha ett miljösmart skapande i fokus. Det vill säga att vi använder vårt miljösmarta arbetsmaterial tillsammans med olika tillbehör som färg, limpistoler, glitter, papper m.m