Skapande barnkalas med vårt miljöpysselmaterial i olika teman.

Skapande barnkalas med vårt miljöpysselmaterial i olika teman.

Har du funderat över vilken kalasform du skall välja till dina barns födelsekalas?

Älskar ditt barn att pyssla?

Är du trött på alla livliga kalas med rörelse aktiviteter eller de fria kalaset där det blir mycket spring och det är svårt att få ner barnen att gå ner i varv.

Vi erbjuder en skapande aktivitet hemma hos er eller där ni skall ha kalaset. Ni kan välja att vara ute eller inne. Vi använder främst vårt miljösmarta material tillsammans med lera, färg, glitter, lim, limpistoler m.m. Våra kalas vänder sig till barn från 7-14 år. Barn älskar att få använda sina händer i olika kreativa processer. Även de livligare barnen som har svårt att sitta stilla tycker oftast det är roligt att pyssla. Det kanske inte är en aktivitet som dem väljer själva. Men när barnen får den möjligheten att prova blir det ett alternativ att komma ner i varv.

 

Våra kalas är indelat i olika teman, men det går även att önska eget val av teman. De olika teman som finns att välja på just nu är:

 

Häst   Enhörningen i gult och med en stor gul so

Nya teman håller på att sättas ihop för att passa både killar och tjejer. Vi tar tacksam emot förslag?

Det är bra att inleda kalaset med en skapande aktivitet för att dämpa livligheten som oftast uppstår på ett barnkalas. Den skapande aktiviteten får barnen att gå ner i varv. Är det kalas där flera av barnen inte känner varandra då lättar stämningen upp med den skapande aktiviteten som får igång spontana samtal.

 

Vi kommer ca 1/2 timme innan barnen kommer till kalaset och bygger upp ett inspirerat pysselbord. Det som vi behöver är tillgång till ett större bord där barnen skall sitta och skapa, gärna ett mindre bord eller bänk där vi ställer upp materialet i olika skålar och burkar. Från bordet får barnen plocka det dem behöver till sitt pyssel. Det vi också behöver är tillgång till eluttag inom 10 m avstånd. Vi har med oss vaxdukar, barnförkläden, förlängningskabel,  på 10 m och allt som behövs för den skapande aktiviteten.

Vi leder även större barnkalas där du bjuder in hela klassen och kanske har möjlighet att vistas i en större lokal med flera bord och stolar. Eller utomhus om vädret tillåter. Om du då behöver fler bord så kan vi lösa detta med våra marknads bord och stolar. Beställ helst ett kalas 3-2 veckor innan datumet så att vi hinner att bygga ihop det materialet som ni önskar att ha på ert barnkalas.

 

Pris:  200 kr/barn  i  1-2 timmar

 

Intresserad kontakta mig på info@pysselqvinnan.se eller 0734454981