Sjöbodar i vinterlandskap

Ofta när jag har designat en ny produkt jobbar min hjärna automatisk vidare i processen genom att tänka ut liknade produkter i samma material eller utformning. En så kallad utvecklings fas av den nya designen. Aktuellt just nu är doptavlan som jag skrev i ett tidigare blogginlägg på min personliga blogg Susannes blogg. Doptavlans bottenplatta som är en handgjord tunnare canavasbotten. Canavasbotten är uppbyggd av en Cd skiva och bagin-box förpackning som avslutas med en vit kartong skiva. Vidareutvecklingen på bottenplatta har nu blivit canvastavla med akvarellpapper. Jag gjorde en provtavla för att se så att allt fungerade och inte akvarellpapret skulle bubbla sig.

Vintertavla

Den målade cirkelformade akvarelltavlan har jag kallat för ”Vintertavla”. Det är sjöbodar i vinterlandskap som jag har hämtat från min vän Rickys Sjöbodar konstverk. För att snön skulle få lyster pudrade jag över med lite silverglitter. Dem runda canavas tavlorna med akvarellpapper finns nu i webbshopen. Tavlan på bilden är också till salu, den finner du under kategorin ”Tavlor”. Canavastavlorna med akvarellpapper finns på kategorin ”Måla själv”.

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *