PysselQvinnans skaparväska 1 – Metallskapande”

PysselQvinnans skaparväskor är en levande verkstad som åker omkring till kunderna. Än så länge finns det bara 2 väskor som är packade. Den ena väskan skall jag berätta mer ingående om i detta inlägget.

%22

 

Här ovan ser du väskan innehåll. Skaparväska 1, kallar jag för ”Metall skapande”. Det är en spännande väska med många olika verktyg som används under skaparpartyt.

 

Plåtsaxar      klipper i metallen

Här använder du olika plåtsaxar som du klipper i konservburkar. När du väl har gjort det första jacket med saxen får du snabbt upp tekniken och får en känsla att det är som att klippa med en vanlig sax i ett nytt spännande nytt material.

Designad metall blomma utan färg               Designad metallblomma

Under partyt utgår vi från att göra metallblommor som du designar precis efter din egen smak. Men det ges även fria händer att komma på egna idéer.

En ny designe som blev min favorit              Av locken gjorde innerdela

Det som är så fascinerande med kreativt skapande är att du glider in i en skaparprocess där du automatiskt släpper pressen att prestera. Det skapar avslappning, lugn och harmoni. Detta sker lättare tillsammans med andra. Speciellt när nya material och verktyg används. En del personer kan känna att det är främmande att skapa för det kanske är ett ny oprövad aktivitet. Men där finns jag Susanne Johansson som stöd och leder in och hjälper er att komma igång.

Våga pröva!

Nya erfarenheter ger nya kunskaper, möjligheter och vem vet detta kanske blir din ny hobby.

Läs mer om hur skaparparty fungerar, priser,kontakter på min Hemsida Det finns också en film där jag berättar mer om Metall skapande. Filmen hittar du under meny fliken ”Filmer”.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *