Pyssel & Show

Pyssel & Show

Pyssel & Show är en tjänst som underhåller barn. Barnen blir underhållande med en show med buktalning med KomQuats dockor och pysselaktivitet med skaparverkstad med miljöpyssel. Tjänsten har vi i ett samarbete med företaget Carinas foto och Komcajo webbutik som Carina Bengtsson driver. Vi vänder oss till Sporttävlingar, utställningar, festivaler, stadsfester, större marknader, stora varuhus, Stora köpcentrum, föreningar. Privata fester och barnkalas.

Pyssel och show inomhus och utomhus

Ni kan boka oss både för inomhus event och utomhus event. Vi har med oss tält och möbler för utomhus eventen. Vi har två tält ett större och ett mindre. I det stora tältet där kommer showen att vara. Där har vi byggt upp en scen med sittplatser för publiken. i det mindre tältet finns skaparverkstaden med bord och stolar för att pyssla. Pysslet och showen kommer att vara i samma tema. Då kommer vi främst att utgå från era önskemål eller annat som är kopplat till det eventet vi deltar på. Det kan också vara en koppling till årstid, högtider eller traditioner.

Ni når oss snabbast genom mail info@pysselqvinnan.se . Föredrar ni att ringa går detta också bra, telefon är dock ljudlös när vi är ute på uppdrag. Lämna ett meddelande på telefonsvararen så ringer vi upp så snart vi kan. Ni når oss på 0734454981