Publicerad den Lämna en kommentar

Pyssel och Show den nya tjänsten

Pyssel och Show är vår nya tjänst som vi har i ett samarbete med buktalaren Carina Bengtsson känd från Tv 4:s talang 2022. Pyssel och Show är ett helhets paket för er som väljer att boka oss för ett event som vänder sig till barnfamiljer. Paketet är sammansatt med vår skaparverkstad och Carinas underhållande buktalning med Kamcajo dockor. Vår service med underhållning för barnen är att föräldrarna kan lämna barnen från 4-12 år hos oss ca 1 timme. Är barnen under fyra år behöver en vuxen vara med. Vi vänder oss främst till er som arrangerar stora sporttävlingar, festivaler, mässor, djurutställningar och stora varuhus. Det kan vara tillställningar utomhus eller inomhus. Vi har tillgång till egna tält och möbler som behövs.

Pyssel med skaparverkstad

Spokpysseltips-fran-skaparverkstaden-pa-kopcentrum

Pyssel är vår del av paketet. Vi utgår från samma upplägg som vi har på skaparverkstaden mot köpcentrumen. Där vi har två pysselstationer i olika tekniker. Tjänsten skaparverkstad finns fortfarande kvar. Vi kommer varva med dessa två tjänster framöver. Beroende på vad kunderna efterfrågar.

Show med dockor och buktalning

Buktalande Carina Bengtsson

Vår kollega Carina Bengtsson från företaget Crabproduktion media har en underhållande show med buktalning med dockorna strutsen Astrid, råttan Conny och Loke som trollar. Carina har show på olika klockslag där varje show är ca 15-20 min. Beroende på utrymme som ni kan ge oss kommer barnen att välja show före eller pysslet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *