Pedagogiskt pysselmaterial

Pedagogiskt pysselmaterial av miljösmart återanvändning är vårt eget framtaget material där alla pysselpaket består av en stomme/kropp som du klär in med den mjuka och lättarbetade leran Silk clay och Foam clay. Leran är luft torkad, kladdar inte och finns i flera olika färger. I varje paket finns det en steg för steg beskrivning. en del paket innehåller också andra material som till exempel ull. Vit, brun och grå ull kommer direkt från en bonde som vi har kontakt med. Medan den färgglada ullen är inköpt material. Vi har två olika prisklasser på våra paket beroende på hur mycket lera som är beräknat. Det som är svårast att klä in är benen och armarna på produkterna. Jobbar du med grupper som har svårare med fin motoriken välj att bara klä in kroppen. Vi har en produkter än så länge som du bara klär in kroppen. I presentationen kan du läsa mer om varje produkt.

Bra att känna till är att leran är giftfri, innehåller ingen plast eller gluten. Pysselpaket trollsländan har återanvänd hårdplast. (om du önskar vingar utan plast går detta också att fixa).

Vi har valt olika teman som djur och människor. Om ni har andra önskemål tar vi tacksamt emot dessa. Materialet säljs via kundbesök. Intresserad kontakta oss pysselqvinnan.se eller 0734454981

Vi börjar med att presentera våra djurpyssel paket.

Hästen som pysselpaket

Pedagogiskt pysselmaterial hästen
Innehållet i paketet hästen

Hästen Kläs in med silk clay, Till hovarna används Foam clay. I paketet finns även man. Det går att välja vilken färg du vill ha på hästen och även färgval på manen. Djurkropparna har vi byggt upp av vinkorkar och piprensare.

Hund pysselpaketet Taxen

Taxen tillhör ett av de mindre paketen. Här klär du dock in alla kroppsdelar. Val av färg kan du göra på alla våra produkter. Till hunden ingår det ett halsband av filt.
Taxen
Innehållet i pysselpaketet Taxen

Taxen tillhör ett av de mindre paketen. Här klär du dock in alla kroppsdelar. Val av färg kan du göra på alla våra produkter. Till hunden ingår det ett halsband av filt.

Insekter som pysselpaket Trollsländan

Trollsländan som pysselpaket

Det finns två produkter som tillhör gruppen insekter. Den ena är trollsländan med Fyra färger. Blått, gult, svart och vit. Trollsländans ben kläs inte in på benen. Vingarna är tillverkade av hårdplast som kommer från återvunnen kesolock.

Insekter som pysselpaket Skalbaggen

Det andra mindre paketet är också en insekt, skalbaggen. Den kläs endast kroppen in. Skalbaggen går att göra i  många olika färger. En burk ingår. Men i burken kan du välja fler färger. Med mindre lera i varje färg. Upp till 3 färger kan du välja.

Människor – identitet

Pedagogisk pysselmaterial människor – identitet

Våra människor kroppar kan utformas som en kille eller tjej. Kropparna kan även användas till påskkäring, Halloween häxa och jultomte. Jobbar ni med jagutvecklingen eller identitet kan vi rekommendera dessa produkter.

I sommar planerar vi även att utveckla människor kropparna till olika storlekar för att göra ett materialpaket som skall heta ”familjen”.

Köper du minst 20 stycken får du köpa de stora paketen för 65 kr ex moms. Små paket 55 kr ex moms.

Våra miniföreläsningar med tillhörande teamwork kan formas som enskilt arbete med att prova materialet. Men här kan du som verksamhetschef även välja samarbetsövningar. I samband med aktiviteten finns det möjlighet att beställa paket som sedan levereras via posten. Där tillkommer det även frakt.

Pris 5000 kr ex moms för 10 personer

Våra kontaktuppgifter:

PysselQvinnan

Susanne Johansson

0734454981

info@pysselqvinnan.se