Påskveckan med REA och ny produkter

Påskkavalkad

Jag skall börja med att presentera de nya produkterna i Webbshopen. Först ser du en hönsbur med panelkläd utsida som är målad svart. Insidan har smalare panelremsor och är målade i brun träbets. Buren är inred med hö och burfacken bor hönsfamiljen. Färgglada hönor, tupp och ägg som är nåltovade. Kycklingarna har ett skelett av äggkartong, sladdar och claylera. Hönsburens stomme är en pappers förpackning från ekologiska kiwi. Hönshuset är snyggt att hänga på väggen.

Hönshus

Den andra nykomlingen är 3D tavlor med påskris i vas som du målar själv. Upphängningsöglor finns monterad på baksidan. Tavlan finns i 2 olika modeler stor och liten. Fjädrar i olika färger får du som bonus i detta paketet. Färger för papper eller akrylfärg rekommenderas att måla med och allroundlim att sätta fast fjädrarna med. Det fungerar också bra med limpistolen.

Påsktavla     Liten påsktavla

I allt mitt hantverk använder jag övervägande saker som ofta slängs. Det går att återanvända det mesta. Detta är mitt sätt att hjälpa till att rädda vår miljö. Och jag hoppas att kunna inspirera alla som skapar egna saker att använda sig av återvunna material istället för att köpa importerade färdiga produkter. Jag tillverkar också skapar material som säljs i webbshopen. Denna veckan reas dessa 2 produkter som du kan använda till Påskpysslet. Här nedan ser du Kaffekittlar och medelstora kvastar.

Kaffekittel        Mini kvast

Mer färdiga produkter till påsken är mina färgglada ägg till riset med struktur mönster. Dem finns i några få exemplar. Dem är gjorda av tidningspapper klädda med 2 olika sorters claylera. Och målade med lackfärg.

Påskägg rosa  Påskägg gräddelin

Jag har 2 påskfilmer på Youtube Gör en påsktupp och Påskkärring, där den ena filmen är en beskrivning till årets webb påskkärring som ligger i en Pysselkista. Denna veckan får du ett mycket bra pris på detta paket.

Pysselkistans innehåll

Välkommen in i butiken!

Webbshopen

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *