Påskpyssla med PysselQvinnan

Påskpyssla med PysselQvinnan

Samla ihop ett gäng sugna påskpysslare!Kontakta oss på PysselQvinnan så kommer vi hem till er, lokalen eller arbetsplatsen.

Vårt unika påskpysselpaket med vårt miljösmarta återanvändningsmaterial tillsammans med 2 olika sorters Claylera, färg, gröna ägg, limpistoler skapar ni varsin tupp och 4 målade ägg till påskriset. Aktiviteten kan utföras av barn med hjälp av vuxna. Ett familjepyssel med era barn och grannarnas barn är också att rekommendera till vårt påskpysselpaket.

Påskpaket aktivitet

Under ca 2,5 timma med avbrott för fika får ni:

Skulpterar med den lättarbetade clayleran på en stomme av miljösmaråteranvändnings material som är format till en tupp. Du gör din tupp till ditt eget mästerverk genom att välja på de 2 sorters claylera,  kornig och slätt. Du får en mängd färger att välja på. Eller om du väljer vit lera och målar den färg du vill ha. Benen och klorna väljer du längd på själv och formar som du vill ha dem. Vilka färger och hur många stjärtfjädrar som din tupp skall ha avgör du själv.

Undertiden leran torkar till på din nyskapade tupp.  Målar du 4 urblåsta hönsägg. Äggen kommer från en special sorts höna som värper mindre gröna ägg. Här har du tillgång till penslar i olika storlekar och mängder med färger. Det tillkommer även sidenband.

Om du bokar ett datum innan den  9/4  får alla deltagarna 20 % rabatt

För mer info om bla priser. Du kan  också få personlig service genom att maila: info@pysselqvinnan,se eller ring:  0734454981 (obs! om vi inte kan ta er samtal lämna namn och nummer så ringer vi upp er)

Kommentera