Publicerad den 3 kommentarer

Påskkäring 2016 är nu klar!

Påskkäring 2016 är nu klar!

Det var redan på juldagarna som hon, alltså Påskkärringen, började designas och alla pyssel delarna började tillverkas i flera upplagor. För att kunna erbjuda er en färdig aktivitet en månad innan Påsken infinner sig. En aktivitet i form av skaparparty med era vänner, era barn och vännernas bar
Påskkärring

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Påskkärringen som har en glaskropp av en förre detta kryddburk, handgjort huvud, kaffekittel, kvast, klänning, förkläde, schalet, armar och ullhår som är handkardat.

Stor kvast                     Kaffekittel

 

Kvastarna och Silver färgade kaffekittlar finns att köpa styckvis i webbshopen Webbshopen.  En stor nyhet i shopen är att frakten är borttagen. Alltså fraktfritt oavsett hur mycket eller lite du köper för!

Planerar du att påskpyssla gå in o läs  under fliken ”Skaparparty för vuxna” för få mer info om priser och detaljer. Eller kontakta mig direkt så berättar jag personligt genom mail info@pysselqvinnan.se eller ring 0734454981.

 

P

3 reaktioner på “Påskkäring 2016 är nu klar!

  1. Gillar din påskkärring skarpt!
    Tack för senast, på julpysslet! Det var jättekul, inte minst att få med sig fint pynt hem efteråt. Kram Helena

    1. Tack själv Helena! Hälsa alla dina vänner som var med på skaparpartyt. Ni var ett härligt gäng.

  2. Så fin lite gumma! Det verkar som att du har massa aktiviteter på gång. Hoppas det går bra med företaget och att du får ta din kreativitet till många människor under dina träffar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *