Publicerad den Lämna en kommentar

Nytt miljöpysselpaketet ”Tomteparet”

Nytt miljöpysselpaketet ”Tomteparet”

När tomtefar var på skidsemester träffade han tomtemor och dem blev genast ett par. Efter stor säljaren ”Tomtefar”som miljöpysselpaket kommer nu ett nytt större #miljöpysselpaket där du bygger ihop och målar 2 tomtar. Paketet har fått namnet ”tomteparet”. I paketet följer det med en steg för steg beskrivning hur du gör. På vår Youtubekanal  finns beskrivning i filformat under rubriken ”Tomtefar”  hittar du på filmen och under Pysselvideos på meny raden på hemsidan PysselQvinnan.se

tomtefar-tomtemor               Miljöpysselpaket i 20 delar

Tomtemor görs delvis på samma sätt. Till byxorna använder du samma teknik. Vi kommer därför inte göra en film till utan i varje paket följer det med en beskrivning + länken till tomtefar där du bara väljer att titta på tekniken till byxorna.

Det är skillnad på de två olika tomtekropparna. Kvinnokropparna har byst för att kläderna skall forma sig som en kvinnokropp. Tomtemor har också ett extra plagg. Ett vitt spetslinne.

Innehållet "Tomteparet"

Det finns ingen färg eller klister i paketen. Detta är för att du skall kunna välja vilken färg du själv vill ha på ditt ansikte och skorna. Lim rekommenderar vi limpistol men det fungerar även med trälim. Men då får du också ha mycket tålamod och hålla fast under torktiden. Limpistol, trälim, färg och lack köper du  i butiken. Plus color som säljs i butiken passar bäst att måla skorna och huvudet. Vill du att färgerna skall bli blanka stryk på ett lager lack.

Det finns flera tillbehör till dina tomtar som ljuslykta, skidor med stavar, repstege och julklappsäck.

Tomtefar klättrar på repstegen     lykta-med-julbakgrund

Julklappsäck i snön     skidor-med-stavar-grund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *