Nytt erbjudande i shopen

Nytt erbjudande i shopen

Du som har besökt PysselQvinnans unika webbshop har kanske lagt märke till att det finns ett erbjudande?

Du som handlar för 100 kronor eller mer erbjuds att köpa en specifik produkt till ett lägre pris. I sommar har det varit ett mycket låg pris på en pysselkista ”racebilen” för barn.

Pysselkit "racebil"

 

 

Nu finns det ett nytt erbjudande som är kopplat till månadens skördetider. Detta är också en pysselkista med frukt och grönsaker som byggs ihop som en hylla ett så kallat tillskåp. Frukten och grönsakerna är miniatyrer som är handgjort med miljöpysselmaterial. Skåpet är handgjord kartong med handgjorda kakelplattor med struktur mönster.

Tittskåps skalet med blå mönster

Vad är en Pysselkista?

Det är ett pysselpaket där alla ingredienserna, verktygen och instruktioner ingår för att kunna tillverka den speciella produkten. I tittskåpet ”nyttigheter” som erbjuds ingår det: 2 färger (blå och lila), 1 klister,1 pensel, 9 miniatyrer: 1 ananas, 1 gurka, 1 vattenmelon, fruktskål, 1 banan, 1 äpple, 1 päron, 1 Låda med 6 clementiner, 1 röd paprika, upphängningsögla. Tittskåpslådan har handgjort kakel med blå struktur mönster på utsidan och klädd med tapet på insidan, 2 hyllplan med tillhörande vit spets.

 

Pysselkit Tittskåp "Nyttigheter" (blå)

Hur länge finns erbjudandet?

Fram till 30 september eller så långt lagret räcker. Observera att PysselQvinnans webbshop har ett mindre lager av alla varor. Men när en vara tar slut görs det en ny beroende om råvaror materialet finns hemma.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *