Publicerad den Lämna en kommentar

Nyheter i webbshopen augusti 16

Flätat hjärta

Baksidan flätat hjärta

Nyheter i webbshopen augusti 16

Semestern är slut, nu kör jag igång igen med intensiv produktion för att fylla upp lagret i webbshopen. Nya varor i shopen finns att presenterar. Först ut är en ny sorts dekorations hjärtan med vävd struktur. Hjärtana som jag hade svårt att bestämma vilken färgnyans jag skulle måla dem Jag ställde en fråga till mina följare på Istagram och på Facebook. Jag lade också ut samma fråga i några Facebook grupper som jag är aktiv i och fick ett svar som jag fastnade för. Färgvalet var turkos och grön. Jag valde att måla hjärtana i turkos, betsa över med grönt och tillsatte ljusblått glitter. Baksidan på hjärtana är matt grön. Hjärtana hittar du Här

Morotsnäsor och knappar

Förra vintern tillverkade jag snöbollar och snögubbar med morotsnäsor och svarta knappar. Jag gjorde även några pysselpaket för barn med resterna som blev kvar efter julpyssel på en julmarknad. Se kategorien ”för barn/vinterpyssel. När jag inventerade hittade jag ett paket med 3 morotsnäsor och knappar till 3 snögubbar som låg lösa men som inte fanns inlagda webbshopen. Nu finns även detta paket till försäljning. Se här

 

Skinn skärp

Knäpta skinn skärp

Ett annat paket som också fanns på lagret men inte inlagt i shopen var ett paket med 3 skinnskärp med tre olika silver spännen. Skärpen var också rester från samma julmarknad. Dem användes till tomtarna i luciatåget. Nu kan du även köpa dessa skärp. Eventuellt kommer det att producera mera skärp längre fram i höst/vinter.Här ser du skärpen knäppta och liggande.Skärpen hittar du här.

Huvud med kort hals

Huvud med lång hals

Den sista produkten som är ny är huvud med omålade ansiktsdelar. Ansiktet som endast har en näsa och är målat i ljus ansiktsfärg har även en hals. Här finns det två modeler att välja på kort och lång hals. Huvudet med den korta halsen har en rundare form på ansiktet än huvudet med den långa halsen som är mer oval i ansiktsformen. När du målar ögon, mun och ögonbryn rekommenderar jag hobbyfärg eller akrylpennor. Huvuden hittar du Med kort hals och Med lång hals.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *