Nyheter januari 17

Nyheter januari 17

De tre sista månaderna innan jul var det mycket påfyllning med nya varor i butiken. Denna  månaden är påfyllningen inte lika stor beroende på att det jobbas mycket med nya skaparväskor (teman) till våra tjänster,  skapande barnkalas och skaparpart för vuxna. Aktivitetsprodukter med deltagarpaket som finns i butiken tillhör dessa tjänster. Där finns 3 nya paket att köpa. Innan du köper dessa paket så behöver du kontakta oss på mail, info@pysselqvinnan.se eller via telefon 0734454981 för att bestämma datum, tid, hur många deltagare och vilken tjänst du är intresserad av. Till skapande barnkalas finns det 2 olika skaparväskor (med olika teman). Det ena är ”Tittskåp med miniatyrer” Och det andra är ”Hemliga paketet”. Till skaparparty för vuxna finns det en nyhet ”Modern paketinslagning”. Under januari till februari är det 50% rea på ”modern paketinslagning”. Det är en uppbyggnads rea. Vilket gör att det inte finns lika mycket material att välja på som det kommer att finnas  när hela arbetsmaterialet är färdigt. En inkon bild kommer också att läggas in under denna arbetsprocessen.

Tittskåps aktivitet        Hemliga paketet

Mer nyheter i shopen är miniatyr väskor. Det finns än så länge 3 olika modeller: handväskor av skinn med 2 olika färger på handtaget, handväska av mocka och kyvertväskor av mocka. Det alla väskor har gemensamt är att dem inte är öppningsbara. Väskorna kan användas i olika pyssel som tex accessoarer till olika människor figurer, tittskåp m.m. Dem passar även i storlek till Barbie. Men observera att det finns en liten pärla på alla väskorna som endast är klistrade.

Skinnväska med orange handtag      Skinnväska med blått hand

Väskorna är handgjorda av miljösmart återanvändning. Handväskorna av skinn är tillverkade av återvänt skinn från jackor. Till mocka väskorna har det använts mocka spill. Alltså små restbitar från andra företag som tillverkar mocka kläder.

Mocka väska        Kyvert väskor

Det har också fyllts på med 2 inköpta produkter. Mini limpistoler med lägre temperatur. Lämplig för barn att använda med vuxnas tillsyn. Limpistolen fungerar också bra att använda som vuxen nybörjare. Pistolen är mycket lätt att jobba med, skön att hålla i handen. En limpistol är ett verktyg som gör ditt pysslande mycket smidigt. På vår blogg kan du läsa mer om limpistoler

Mini limpistol lågtempratur   vinterpysselpaket-med-limpistol

Den sista produkt nyheten denna månaden är Ströglitter förpackad i burk med 6 olika klara färger. En praktisk ströburk där du har alla 6 färger samlade. Alla färgerna har olika fack. Det är bara att vrida strölocket till de olika färgerna. Det finns 2 olika sorters glitter i butiken. Vill du veta mer om glitter läs detta blogginlägg.

Ströglitter 13g (blå, grön och orange)  Ströglitter 13 g ( rosa och gul)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *