Publicerad den 2 kommentarer

Ny yrkesroll utvecklar en ny klädstil

När jag startade mitt företag bytte jag klädstil. Att bli företagare är att gå in i en ny yrkesroll. I alla år har jag klätt mig i svart, brun, blå, grå.

Mörkt och dystert!

Vid företagsstarten började jag smyga in kläder med färg. Det blev färger som orange, röd, rosa, vinröd, rödbetsallad färg (jag vet inte vad denna färg kallas).

Längre fram i min karriär som företagare kände jag att det behövdes hjälp med att hitta en ny stil. Det var då jag kom i kontakt med Lena Nilsson som har klädstilsataljen. Lena bor längre upp i landet så vi har bara träffats genom social medier via våra nätverksgrupper på Facebook. Och därefter blivit goda vänner och kollegor. Vi hjälper varandra med delningar  och tips och råd med våra företag och hemsidor.

Först köpte jag den färgrika scafen, den passar perfekt till mina gröna byxor och till den oranga blusen. Scafen går även att kombinera ihop med fler kläder i garderoben. Jag valde ut några av dem nyare plaggen för att visa.

aprikos tunnika o shaf

 

spetskläning o scaf

Förra veckan köpte jag denna mera ”vågade” väst med mycket blommor och färg. Lena var så snäll och skickade med en bonus gåva som var det färgrika pärlhalsbandet som du som är med på alla bilderna med västen.

Nu händer det spännande saker i min garderob. Jag känner att det växer fram en mer tuffare stil. Inte lika enkel som den har varit tidigare.

aprkos tunika o väst

spetsklänning o väst

orange blus o väst

2 reaktioner på “Ny yrkesroll utvecklar en ny klädstil

 1. Hej Susanne!
  Så trevligt att få läsa om din syn på karriär och klädstil som du beskriver det så målande. Det är otroligt roligt att se hur fint kläderna, som du kompletterat din garderob med, smälter in. Tänk på att det är bara fantasin som sätter begränsningarna när du fortsätter med förnyelsen av din klädstil. Lycka till med din fortsatta karriär som företagare!
  Hälsningar
  Lena Nilsson
  klädstilsvägledare, designer och sömmerska
  Design by Lena Nilsson
  Klädstilsateljen

  1. Tack Lena! Det fanns mer kombinationer i gaderoben än jag hade förväntat mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *