Medlemskap i ett nätverk

nätverka

För att inte känna sig ensam som företagare behöver man vara medlem i ett nätverk. Nätverket ger inte bara social kontakt utan här får du även tillgång till utbildning, vägledning, diskussioner, nöje, affärsluncher, har möjligheter att ställa ut vid olika eventmässor, resor, hitta nya vänner och samarbetspartner. Jag är med i ett kvinnligt nätverk som heter Qoola Qvinnor. Nätverket har träffar i flera städer och även i Spanien. Jag gick med i nätverket i innan jag startade i februari. Det finns olika medlemskap beroende på hur mycket du vill delta i. Jag startade som gäst på ett event med föreläsningar. Jag fastnade direkt för det var så mycket positiv energi! Så många kvinnor på samma ställe och ingen konkurrens. Här lyssnar vi på varandra och delar med oss.

På nätverksträffarna är det alltid mingel. Då är det upp till var och en att mingla runt med nya personer varje gång för att få kontakt med flera kvinnor och byta visitkort. För att nå ut och bli framgångsrik i den stora djungeln så behövs det visitkort. Om du alltid har dina visitkort i din plånbok så finns dem alltid tillhands när du möter dina kunder eller är ute och nätverkar.

Ett visitkort kan se mycket olika ut. Jag fick rekommendationer att ha foto på visitkortet för att kunderna lättare skall komma ihåg mig som företagare. Jag startade mina första visitkort utan foto. På mina nya visitkort som jag gjorde i somras har jag mitt företagsfoto.

Du behöver inte ha ett företag för att vara medlem i nätverket. Tveka inte anmäl dig som gäst vid nästkommande nätverksträff! kanske där du bor eller i närmsta stad. Kanske vi ses då?

Lämna ett svar