Publicerad den Lämna en kommentar

Kanelbullar tillsammans med tårtor i ett tittskåp

  • Kanelbulalr för tittskåp
  • Chokladtårta för tittskåp
  • bakelser för tittskåp

Kanelbullar tillsammans med tårtor i ett tittskåp. På fredag är det kanelbullens dag. Då luktar det nybakta bullar i alla kvarter 😊. För er som inte gillar kanelbullar eller inte vill äta sötsaker. Välj istället att pyssla med godsakerna. Inred ett tittskåp med kanelbullar och andra godsaker som tårtor, bakelser m.m. Tittskåps skalet med hyllorna passar bäst till detta pysslet. På avdelningen miniatyrer inomhus/ mat hittar du fler miniatyrer till ditt tittskåp. Lite färg lyser upp skåpet, vi rekommendera akrylfärgen Plus color. som du också hittar i butiken. Penslar att måla med hittar du här. Alla miniatyrerna är färdig målade. Så i detta pysslet limmar och placera du ut var du vill ha dina godsaker.

  1. Starta med att måla insidan av tittskåps skalet och hyllorna.
  2. Fortsätt därefter med utsidan. Låt torka!
  3. Fortsätt sedan med att planera var du vill placera miniatyrerna. Det finns en upphängningsögla på baksidan av skåpet. Bottenplattan i skåpet är nedersta hyllan.
  4. Använd spets till utsidan på hyllorna.
  5. Använd limpistol när du limmar fast miniatyrerna. Limma först fast miniatyrerna på alla hyllorna och därefter limmar du på spetsen och sedan limmar du in varje hylla i skåpet. Varje hyllpan har på ena sidan sneddade hörn. Det är den sidan som är insidan medan den raka långsidan är den sidan som du limmar på spetsen.
  6. I butiken säljer vi endast mini limpistoler. Vi har två sorter en med lägre temperatur 110 grader. Den lämpar sig för barn och sedan har vi en mini med 170 grader. Båda pistolerna har samma storlek på limstängerna.
  7. Om du vill undrar över något som är otydligt i vår beskrivning tveka inte att höra av dig. Våra kontaktuppgifter hittar du här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *