Publicerad den Lämna en kommentar

Inventerar, utvecklar och fyller på

Inventerar, utvecklar och fyller på

Ända sedan jag startade min webbutik för ungefär 1 år sedan har lagret successivt byggts upp. Men eftersom större delen av produkterna är eget hantverk så är det inte särskilt stort utbud. Min storsatsning just nu i företaget är webbshopen. Trots att jag har några produkter färdiga så avvakta jag att lägga in dem eftersom jag tycker att det behövs sorteras på lagret som för tillfälligt är i en garderob och lite i en bokhylla. Jag behöver mer struktur, med lappar vilka produkter som ligger på de olika hyllorna. Ordning och reda är viktigt!

webbshopen

Samtidigt som jag städar, kommer jag att utöka plats i rummet för att kunna fylla på med fler produkter både handgjorda och inköpta. Jag känner också att det är viktigt att göra en inventering där jag går igenom alla produkterna så att alla delar finns med i de olika paketen och att antalet på varje vara stämmer vad det står i webbutiken. Jag räknade med att detta skulle vara klart på en förmiddag. Men det tog längre tid än så. För den dagen som jag hade avsatt tid till detta krånglade internet.

Det var så typiskt!

Den dagen var inte lyckad. Nu fortsätter jag lite varje dag och det passar mig bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *