Info & Villkor

Info och villkor

Mitt mål är att du som kund skall känna dig nöjd och få god service.

Uppgifter om företaget:

PysselQvinna är en enskild firma med momsregistrering som drivs av

Susanne Johansson, Organisationsnummer 6507155148

 Kontaktuppgifter:

Postadress: Susanne Johansson,

Vassmustavägen 61, 43934 Onsala

E-mail: info@pysselqvinnan.se

Mobil: samtal/sms: 0734454981

 

Info om produkterna:

De flesta produkterna är handgjorda och designade av mig. I beskrivningarna av varje produkt kan du tydligt se vilka artiklar som är inköpta och vilka som är handgjorda. Jag har ett mindre lager av varje produkt som kommer att fyllas på successivt beroende på hur stor åtgång det är på varje vara.

Produkterna är tillverkade av återanvändning av miljöns resurser som har gjorts om till nya produkter. När du handlar i butiken kan bidrar du till att hjälpa miljön. Eftersom produkterna som är handgjorda så finns det ingen exakt kopia utan det kan vara små detaljer som skiljer dem åt.

I de handgjorda produkterna har jag använt mig av olika verktyg och tekniker såsom symaskinen, vävt, broderat, virkat, stickat, filtat, tovat, kardat, olika målartekniker, klistrat, lera m.m.

 

Färg och utseende på produkterna:

Jag reserverar mig för att färgerna på mina produkter kan skilja sig något från fotot i shopen på grund av ljusförhållandena vid fototillfället och den egna skärmens inställningar. PysselQvinnan reserverar sig rätten att justera priser och eventuella tryckfel på webbshopen.

 

Handla i shopen

Beställning:

Beställningar görs via hemsidan, http://pysselqvinnan.se på shopen via varukorgen. Minderåriga (under 18 år) måste ha målsmans godkännande för att få beställa. Beställning utan för Sverige mottages ej.

Frakt:

En fraktavgift på 29 kr tillkommer vid ditt köp.

Betalning:

Alla priser är inklusive moms (25 %). Om momsen ändras undantar jag mig rätten att justera mina priser med motsvarande belopp. Betalning sker i samband med beställning

Betalning sker via:

  • swish: 1233363405 
  • Billmate faktura, betalningstid alltid 14 dagar, fakturaavgift på 24 kr tillkommer på alltid på ditt köp.
  • Billmate kortköp

Villkor för kortköp:

När du betalar via kort administreras detta av Billmate AB under varumärket billmate. Detta innebär att du handlar tryggt,enkelt och säkert.

Vi accepterar betalningar med Visa och MasterCard. Betalväxeln är certifierad för PCI DSS Level 1 och lösningen är även licensierad för 3D-Secure (MasterCard SecureCod och Verified by Visa). När du ska betala blir du förflyttad till en krypterad sida där betalningen sker. Ingen behandling av kortnummer sker hos butiken.

Billmate AB, organisationsnummer 556918-4129, telefonnummer 040-30 35 00.

Leverans:

Leveransen sker med Posten och lagervaror skickas alltid inom 2-5 dagar efter att betalning registrerats.

Jag reserverar mig för att en viss vara kan ha tagit slut utan att butiken har hunnit uppdateras. Skulle detta ske meddelas det via mail så snart som möjligt. Paket som inte hämtas ut debiteras med en avgift som motsvarar en returkostnad.

 

Säkerhet:

Konsumentköplagen ger kunder ett års garanti samt tre års reklamationsrätt. Denna garanti täcker endast ursprungliga fel, dvs fabrikationsfel som fanns på produkten vid leverans.

 

Reklamation:

Om varan du köpt är defekt eller har ett fabrikationsfel ska du höra av dig till mig omedelbart. När reklamationen nått fram och godkänts, skickar jag en ny vara eller betalar tillbaka pengarna. Jag betalar givetvis returportot.

Ångerrätten:

Du har enligt distansavtalslagen rätt att returnera beställda felfria varor utan att ange någon anledning. Meddelande om detta ska lämnas så snart som möjligt, dock senast inom 14 dagar från det att varan mottagits. Skicka tillbaka varan i originalförpackningen tillsammans med följesedeln. Du betalar själv returfrakten. Jag följer Konsumentverkets rekommendationer, se: Konsumentverket.se

Återbetalning:

Återbetalning sker till ditt bankkonto. Återbetalningen sker snarast möjligast efter att jag har mottagit och godkänt din retur. Dock alltid inom 30 dagar.