Publicerad den 1 kommentar

Golfpyssel i Halmstad med Pyssel och Show

Golfpyssel i Halmstad med Pyssel och Show var vår aktivitet under eventet Volvo Scandinavian Mixed. Showen var med buktalande Carina Bengtsson och hennes dockor. Carina som driver företaget Crabproductionmedia. Det var på söndagen den 12 juni som besökarna på Halmstads torg kunde se på show vid fyra tillfällen och pyssla i våra tält.

Vi hade som vanligt två pyssel att välja på i två olika tekniker. Temat var golfpyssel. Det gjordes några fåtal nåltovade golfbagar. Det var svårt att få i gång nåltovningen då ullen ville blåsa iväg. Golfbagen var format som en nyckelring. Den var avancerad att göra då man både skulle nåltova små detaljer och limma fast klubbor och axelrem.

Det andra pysslet var golfare som gjordes med den kladdfria leran som täcktes på våra miljösmarta människor kroppar med huvud och näsa. Eventets populäraste pyssel som lockade till sig olika åldersgrupper . De yngsta barnen runt 3 år fick hjälp av en vuxna som var med dem. Detaljerna som golfklubbor och keps blev många av besökarna fascinerade av.

Pyssel och Show är en tjänst som underhåller barn och vuxna. Vi anpassar oss efter era önskemål. Vi kommer ut på stora och mindre event. Privat eller på företaget. Vi har även barnkalas eller familjefester. Utomhus har vi tält och möbler eller inomhus i det utrymmet ni ger oss. Vår specialitet är att vårt material och show program utformas i tema efter där vi är bokade. Har ni speciella önskemål på tema så fixar vi detta. Annars väljer vi det som passar efter årstid, högtider eller traditioner.

1 reaktion på “Golfpyssel i Halmstad med Pyssel och Show

  1. Vilken fantastisk verksamhet ni har! Väntar bara på att ni ska bli upptäckt a ”på riktigt”!

    Får en idé! He he!

    GLAD SOMMAR till er båda!

    Kram! /Carin Coach

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *