Publicerad den Lämna en kommentar

Första jul workshopen erbjuds på mässa

Luciatåg

Årets första julpyssel blir ett Luciatåg som innehåller Lucia, tärna, stjärngosse och tomte. Detta kommer vara ett workshop paket som ni kan välja som pysselparty. Läs mer under fliken workshops, för mer detaljer kring detta.

I alla mina priser på de olika workshops paketen ingår allt material. Oftast finns det mycket detaljer att välja på. I Luciatåget ingår det ungefär 13 delar som jag dukar fram i olika skålar. Jag bjuder på en inbjudande skaparmiljö som väcker inspirations och skaparlust. Luciatågets figurer har en kropp av en kryddburk av glas, hår av äkta ull, handgjorda och egen designad huvud. resterande detaljer är också egen produktion. Det ända som är färdig inköpt är piprensare av guld och silver.

ladys day

På lördag den 21/11 har du chansen att göra ett Luciatåg med ditt barn eller om du lämnar ditt barn för en pyssel stund medan du själv går runt bland dem andra utställarna på Ladys day som håller till på Tölögården i Kungsbacka.

Jag kommer också att erbjuda att skapa med metall för vuxna.

Dessutom kan du köpa mina tomtar i ull och tyg. Det kommer även att erbjudas bra priser på pysselkit. Kom och fynda mängder av julklappar.

Välkomna!

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *