Publicerad den Lämna en kommentar

Förberedelse för första julmarknaden

hasses loge

Långt innan jag startade mitt företag hade jag en dröm om att stå på julmarknad. Tänk att bara få stå där och visa upp sina egentillverkade alster. Hittills har jag medverkat på två marknader. Men där har jag inte platsat in. Det gäller att hamna i rätt kategori, där den publiken som uppskattar hantverk och handgjort finns. Marknaden jag skall på i helgen tror jag är mer för min verksamhet och kategori.

 

4 änglar

Specialtillverkade för marknaden i morgon är mina egen designade änglar utan ansikten Änglarnas kroppar är av glas, tygklänning med spets, hår av äkta ull. Egentillverkade vingar som är justeringsbara. Änglarna finns bara i 4 exemplar och kommer troligen inte att göras fler i år.

3 tomtar      Minitavlan Ljuset Pysselkit "tittskåp-godbitar"   Tavlan "Rosen"

Delar av webbshopen kommer att medverka på marknaden. En del till specialpris!

 

verkstad

Förutom försäljning så kommer så klart skaparverkstaden vara på plats. Troligen kommer den att vara utformad på ett annat sätt en på fotot eftersom det är en annan miljö och andra möbler.

Luciatåg   snögubbe   Metallblommor

Det kommer att erbjudas workshops för stora och små. Där du har möjligheter att pyssla med dina barn eller lämna barnen för min handledning medan du själv kan gå vidare till dem andra utställarna.

Det finns också en aktivitet som är riktat bara för vuxna. I vuxen aktiviteten får du möjligheter att klippa i metallburkar och designa din egen metallblomma som aldrig vissnar med hjälp av specialverktyg och lackfärg.

påsar

Det finns att köpa det mesta färdig idag både för privat personer och företagare. Men mycket går också att göra själv. För att kunna göra själv krävs det tid, fantasi eller tips. Då tänker jag på skyltar, etiketter, påsar och prislappar. Jag försöker hinna med att göra det mesta själv för bristvara på fantasi finns inte möjligen brist på tid. Till påsarna har jag använt tidningspapper, återbruk av julpapper, presentsnören, plastpåsar och lim.

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *