För arbetsplatser

För arbetsplatser hittar du tjänsten med PQ workshop med pysselaktivitet och nätverkande samtal. Där ni lär känna varandra på ett nytt sätt. Vi jobba med hållbart miljöpyssel och med hållbara coachande samtal. Där vi formar och bygger ihop ett material som anpassas efter era önskemål. Vill ni ha samarbetsövningar eller enbart en rolig och kreativ aktivitet?

Materialet kan till exempel formas efter ert företags varumärke med ett pyssel där medarbetarna gör företagets loggan i ett konstnärligt utryck. Vårt pyssel har den röda tråden med miljösmart återanvändning där vi även väver in konstnärliga uttryck med hantverk och handarbete. Bland annat använder vi kladdfri lera och skulpturerna, bygger 3D konst med limpistoler, nåltovar med ull och använder ett nyare material i form av glitter slime lera. Här går det att välja vilken teknik ni önskar. Det som har varit populärast är nåltovning.

Unik workshop för teamet på jobbet som ger både skratt och relax

Tjänsten mot arbetsplatser har vi i ett samarbete med hållbar personlig coaching med företaget Carin Coach AB. Sedan februari 2021 startade vi det populära AW (After Work) tillsammans som fick namnet Hjärnsläpp med Carin och Susanne. Det var mitt i pandemins tuffaste tid. Det blev ett online event via Zoom som snabbt växte och efterfrågan på vuxenpyssel blev mer attraktivt. Fler deltagare föreslog att detta konceptet skulle vara ett bra alternativ till deras arbetsplats.

Välj fysiska träffar eller online träffar

Vi kommer gärna till er arbetsplats med allt material då tillkommer resekostnad i priset. Väljer ni online eventet använder vi oss av Zoom. Då skickas material pysselinstruktion (steg för steg) och verktyg till arbetsplatsen. Där tillkommer det fraktkostnad i priset. Tänk på att postgången tar tid, så beställ i god tid. Upplevelsen blir ännu bättre när man packat upp, läst igenom och fått en första bild av hur aktiviteten går till.

Här nedan finns en länk att klicka på med en kort film, som ger en liten uppfattning om känslan. Är du intresserad – börja följa oss på LinkedIn och Facebook. Särskilt Susanne Johansson , LinkedIn och Facebook, är flink med att lägga upp filmer och sköna beskrivningar.

Om du fortfarande undrar hur det här kan ge värde och nytta för dig och ditt team…
Gör som andra #callcarincoach – Vi lotsar dig till en skräddarsydd upplevelse som växer!

carincoach@gmail.com

Eller veta mer om materialet och diskutera hur vi kan forma det efter dina önskemål-kontakta

Susanne Johansson/PysselQvinnan

info@pysselqvinnan.se

Varmt Välkomna!