Familjepyssel

Familjeaktivitet där du pysslar tillsammans med dina barn och andra familjer som du trivs ihop med. En kreativ stund där vuxna och barn har en gemensam workshops.

Barn älskar när föräldrar är med dem och pysslar.

Du kan välja på en handled workshops med ett inspirerat uppdukat pysselbord eller att köpa hem paketet. Bor utanför Göteborg eller Varberg får du leveransen med posten. Bor du inom det geografiska området Göteborg-Varberg kör vi hem ditt paket. Observera att det då tillkommer fraktavgift eller bensinerättning.

Den handleda workshopen bedrivs hemma hos dig inomhus eller utomhus. De materialet som vi använder oss av är vårt egna skapasjälv material som är tillverkat av Miljösmarta återanvändning. Skapasjälv materialet är uppbyggt av stommar och detaljer som du bygger ihop och målar eller klär in med lera. Vi visar förslag genom våra modeller, ger tips och råd. Sedan får ni fria händer och skapa fritt med de material som är medtaget.
Samla ihop era vänners familjer eller delar av familjen för en kreativ skapande aktivitet. Om ni väljer utomhus miljön behöver vi en elkontakt som finns på 10 m avstånd. Ni fixar bord och stolar plats för era gäster och eventuellt ett mindre bord att ställa pysselmaterial på. Om ni önskar något att äta o dricka under workshopen så fixar ni det.
Vi på PysselQvinnan tar med oss allt som behövs för workshopen, 10 m elkabel och vaxdukar.

 

Skapa fritt med de material som är medtaget. Du kan komma med förslag på material som ni vill ha på er pyssel träff. Vi har med oss några modell förslag för att ni skall bli inspirerade.

Materialet läggs fram i olika burkar/skålar, här kan du hitta: Tittskåpsskal i olika storlekar, miniatyrer, kroppar till människor figurer i olika storlekar, ull,filt, skor, skidor, paljett remsor, olika sorters glitter, färg,clay lera, penslar, lim. limpistoler, penslar, glasburkar, dekorationssnnö, glasburkar, snöfärg, spets m.m

 

Pris: 525 kr för 1 vuxen och 1 barn. I priset ingår allt material. Workshopen pågår i 2 timmar

Beställ genom att maila info@pysselqvinnan.se eller ring 0734454981