Galleria med fotominnen

Galleria med foto minnen från skaparverkstaden på olika platser. Efter varje besök kommer vi att uppdatera med foto med godkänd medverkan av målsman.

I juli fortsatte vi att samarbeta med Solkatten i Lerum

Det blev flera nya pyssel och några repriser från andra tillfällen vi har gästat Solkatten. I juli var vi på plats alla lördagarna. Vi var då alltid inne i den rymliga aktivitets lokalen. Anledningen till vi valde vara inomhus var att utrymmet var större och det var lättare att hålla avstånd mellan borden. Den första helgen var det tema event på hela köpcentrum då Thankgivingday firades med USA tema. Vårt pyssel var: Cowboyhästar, tittskåp med mat och dryck kopplat till USA och nåltovade flaggor. Det var bara yngre barn denna dagen som besökte oss. Så flaggorna var det ingen som gjorde. Vi hade även racebilar som ett back upp pyssel. De var passande att ta fram till de yngsta barnen.

Första bildspelet är på USA tittskåp med handgjorda miniatyrer av miljösmart återanvändning tillsammans med våra byggda tittskåpsskal.

Skaparverkstad i juni 2020 på Solkatten i LerumI

I juni månad var vi på Solkattens köpcentrum på helgerna från nationaldagen och fram. Med undantag från midsommarhelgen då vi var lediga.

  • Nåltovning-av-smycken-Solkatten
  • Dekorerad-skalbagge

Under nationaldagen 6 juni var det tre pyssel på tre olika bord denna lördagen. Populäraste pysslet var skalbaggar. Skalbaggskropparna som vi har byggt ser du på bordet. Dem klädes in med lera och dekorerades sedan med 3D leran Cream Silk Clay. Det gjordes också pärlor av nåltovat ull som sattes fast på våra band som vi har virkat och gjort på stickkvarnen för halsband och armband. Det tredje pysslet var en konstvas med målade metallblommor.