Galleria med foto minnen

Galleria med foto minnen från skaparverkstaden på olika platser. Efter varje besök kommer vi att uppdatera med foto med godkänd medverkan av målsman.

I juli fortsatte vi att samarbeta med Solkatten i Lerum

Det blev flera nya pyssel och några repriser från andra tillfällen vi har gästat Solkatten. I juli var vi på plats alla lördagarna. Vi var då alltid inne i den rymliga aktivitets lokalen. Anledningen till vi valde vara inomhus var att utrymmet var större och det var lättare att hålla avstånd mellan borden. Den första helgen var det tema event på hela köpcentrum då Thankgivingday firades med USA tema. Vårt pyssel var: Cowboyhästar, tittskåp med mat och dryck kopplat till USA och nåltovade flaggor. Det var bara yngre barn denna dagen som besökte oss. Så flaggorna var det ingen som gjorde. Vi hade även racebilar som ett back upp pyssel. De var passande att ta fram till de yngsta barnen.

Första bildspelet är på USA tittskåp med handgjorda miniatyrer av miljösmart återanvändning tillsammans med våra byggda tittskåpsskal.

Skaparverkstad i juni 2020 på Solkatten i LerumI

I juni månad var vi på Solkattens köpcentrum på helgerna från nationaldagen och fram. Med undantag från midsommarhelgen då vi var lediga.

Under nationaldagen 6 juni var det tre pyssel på tre olika bord denna lördagen. Populäraste pysslet var skalbaggar. Skalbaggskropparna som vi har byggt ser du på bordet. Dem klädes in med lera och dekorerades sedan med 3D leran Cream Silk Clay. Det gjordes också pärlor av nåltovat ull som sattes fast på våra band som vi har virkat och gjort på stickkvarnen för halsband och armband. Det tredje pysslet var en konstvas med målade metallblommor.

Midsommarpyssel, racebil och sommar lykta

Helgen innan midsommar gjordes det midsommarstänger med Foam clay och våra byggda stommar av miljösmart återanvändning. Det fanns ljusgrön och mörkgrön lera att välja på eller varför inte blanda som en del av barnen gjorde. Vi erbjöd även sommarblommor att limma på och en flagga eller fler i toppen.

Efter midsommarhelgen var vi tillbaka. Då gjordes det skärgårdstavlor med termometer, krabbor, fiskar, sjöbodar och fisknät m.m. De andra två pyssel aktiviteterna var en repris på sommarlyktor och en nyhet att göra egna pärlor till armband och halsband av lera.

Skaparverkstad i Solkattens köpcentrum i Lerum. Påsklovet 6-9 april 2020

Varje dag fanns det tre olika pyssel att välja på i 3 bord. Ett av de populäraste pysslet på påsklovet var Påskkäringarna av återanvända kryddburkar i glas. Påsktavlor var det några som valde att göra. Det som också uppskattades att pyssla med var att måla urblåsta hönsägg.

Skaparverkstad i Guldsmedens galleria i Hudiksvall torsdag-söndag , 5-8 mars 2020.

Det först pysslet som vi erbjöd på torsdagen och fredagen var fönster tavlor. Egen design som vi har byggt av bag in box förpackningar. Till detta pysslet fick barnen limma på tågvirke, måla ett motiv (utsidan eller insidan från ett fönster) tillsätta effekter som glitter och 3D lera. Ett mycket uppskattat pyssel som fångade 3-12 åriingar.

Fler valmöjligheter torsdag och fredag var Spindelmannen pyssel. Även detta pysslet var mycket uppskattat. Kroppen som är en utveckling av våra vuxenkroppar av vinkorkar och piprensare som man klär in med den lättarbetade leran Silk Clay.

Skaparverkstad på Solkattens köpcentrum Lördag-måndag , 8-10 februari 2020.

  • Skaparverkstad-på-solkatten-med-hjärtan
  • Alla-härtan-pyssel-på-Solkatten
  • Fritt-skapande-tavla-på-solkatten.-1
  • Skaparverkstad på Solkattens köpcenter_Moment(2)
  • Katter-från-Skaparverkstad-på-Solkatten

Vi var på Solkatten i tre dagar Lördag, söndag och Måndag. Det var stor spridning på åldrar från 3-14 år. Flera av de äldre barnen ville inte vara med på foto. Men deras konstverk finns med på bilderna. Sista dagen på Måndagen fångade vi flera av ungdomarna som valde att komma tillbaka. Vi fick även besök från en grupp från ett fritids. med 15 barn och 3 pedagoger.

  • Hjärtan-pyssel-av-fritisbarnen
  • Kattpyssel av fritidsbarnen på Solkattens köpcenter
  • Tavlor av fritidsbarnen på Solkattens köpcentrum

Jul och vinterpyssel på Solkattens köpcenter i Lerum 2019

Familjeevent på Nordhallands ridklubb 2019

Familjeevent på Nordhallands ridklubb NRK
Familjeevent på Nordhallands ridklubb NRK
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.