Evenemang, möt oss på olika platser

Evenemang, möt oss på olika platser i Sverige. I listan kan du se var och när vi besöker olika platser. Här hittar du våra inbokade Pop up skaparverkstad på olika platser. När det står samarbete så är det kostnadsfritt för er. Är det marknad och event tar vi ut ”prova på priser”. På en del marknader har vi endast försäljning. Vid varje plats hittar du datum och tid och all information.

De mesta av materialet som används på skaparverkstaden är vårt egna designade och tillverkade av miljösmart återanvändning. Du kommer få valmöjligheter med minst två olika material som måla, lera, limma, nåltova m.m. I höst kommer vi att väva in mer pedagogiska teman i vårat pyssel. Mer om detta kommer vi att blogga om framöver. Vi kommer även vid tillverkningen till skaparverkstaden göra några extra ex och sälja i webbutiken. I skaparverkstaden kommer du få möjlighet att prova verktyg och tekniker som du kanske inte tidigare har prövat som du även kommer att kunna köpa i butiken.

Ev förändringar meddelas på sidan

Under januari och  maj kommer skaparverkstaden hålla till online via Zoom.

För att vara med behöver du köpa helgens pysselpaket. Paketet köper i webbutiken, https://pysselqvinnan.se/produkt/familjepyssel-for-barn-tillsamman-med-vuxen/ , köpet blir du automatiskt anmäld till eventet och vi kommer kontakta dig innan vi skickar länken till Zoom eventet.

Skaparverkstaden onlines framtid

Vi har fått mycket respons från alla deltagarna av främst familjpyssel, där det har varit deltagare från hela Sverige samlade. Det gör att vi kommer fortsätta med familjepyssel framöver då samhället öppnas upp. Skillnaden kommer att vara färre event i månaden. Schemat kommer baseras på vilka söndagar som vi inte är uppbokade på köpcentrumen. Vi fortsätter att fylla på schemat succesivt vid produktbeskrivningen.

Skaparverkstad online

FamiljepysselFöräldrar och barn (5-15 år).

Aktiviteten finns som en produkt i webbutiken.
Pris 299kr +frakt

Söndagar 11-12

Varje helg är det olika pyssel. Vid produkt beskrivningen finns ett schema med inspirations bild som uppdateras konturneligt.

Vi kommer att delta på en mindre hälsomässa utomhus med gott om utrymme

Lördagen 8 maj 11-15 i Anneberg/Kungsbacka

Det kommer bli en prova på aktivitet med nåltovning och försäljning av nåltovnings set, ullpaket och grundsättet med nålfiltsplatta och filtnålar.