Evenemang, möt oss på olika platser

Evenemang, möt oss på olika platser i Sverige. I listan kan du se var och när vi besöker olika platser. Här hittar du våra inbokade Pop up skaparverkstad på olika platser. När det står samarbete så är det kostnadsfritt för er. Är det marknad och event tar vi ut ”prova på priser”. På en del marknader har vi endast försäljning. Vid varje plats hittar du datum och tid och all information.

De mesta av materialet som används på skaparverkstaden är vårt egna designade och tillverkade av miljösmart återanvändning. Du kommer få valmöjligheter med minst två olika material som måla, lera, limma, nåltova och glitter slime lera m.m. Vi kommer även vid tillverkningen till skaparverkstaden göra några extra ex och sälja i webbutiken. I skaparverkstaden kommer du få möjlighet att prova verktyg och tekniker som du kanske inte tidigare har prövat som du även kommer att kunna köpa i butiken.

Ev förändringar meddelas på sidan

Vårens event 2022 kommer succesivt fyllas på:

Nationaldagen, måndag 6 juni, 11-15: Gallerian Präntaren i Strängnäs

Lördag 27 augusti, 11-15: Gallerian Präntaren i Strängnäs

I ett samarbete med Carina Bengtsson som är buktalare med Komcajo dockor har vi tillsammans satt ihop ett paket med Pyssel och Show som underhållning för barn. Vi kommer vara utomhus och inomhus och åker rund på olika platser där det samlas mycket barnfamiljer.

Söndag 12 juni : Golftävling i Tylösand – Halmstad med Scandinavian Mixed

Prova våra online verksamheter

När vi startade i gång våra online verksamheter var familjepyssel det populäraste eventet. Intresset för eventet svalnade när restriktionerna försvann. Istället växte avslappnings eventet ”Hjärnsläpp ett annorlunda afterworkmed pyssel, nätverka och mjuka samtal.

Hjarnslapp-med-Carin-och-Susanne

Hjärnsläpp som ett annorlunda digitalt afterwork

Aktiviteten finns som produkt i webbutiken, välja gärna direktlänken: https://pysselqvinnan.se/produkt/hjarnslapp-ett-annorlunda-digital-afterwork/

Pris 314 kr + frakt

1 gång i månaden, torsdagar 18.30-19.45

Varje månad är det olika pyssel. Vid produkt beskrivningen finns datum och vilket pyssel med inspirations bild som uppdateras konturneligt. Läs mer om eventet här.