Evenemang, möt oss på olika platser

Evenemang, möt oss på olika platser i Sverige. I listan kan du se var och när vi besöker olika platser. Här hittar du våra inbokade Pop up skaparverkstad på olika platser. När det står samarbete så är det kostnadsfritt för er. Är det marknad och event tar vi ut ”prova på priser”. På en del marknader har vi endast försäljning. Vid varje plats hittar du datum och tid och all information.

De mesta av materialet som används på skaparverkstaden är vårt egna designade och tillverkade av miljösmart återanvändning. Du kommer få valmöjligheter med minst två olika material som måla, lera, limma, nåltova m.m. Vi kommer även vid tillverkningen till skaparverkstaden göra några extra ex och sälja i webbutiken. I skaparverkstaden kommer du få möjlighet att prova verktyg och tekniker som du kanske inte tidigare har prövat som du även kommer att kunna köpa i butiken.

Äntligen kommer skaparverkstad på köpcentrumen i gång

Ev förändringar meddelas på sidan

Skaparverkstaden onlines framtid

Vi har fått mycket respons från alla deltagarna av främst familjpyssel, där det har varit deltagare från hela Sverige samlade. Det gör att vi kommer fortsätta med familjepyssel framöver då samhället öppnas upp. Skillnaden kommer att vara vi kommer ha 1-2 söndagar i direkt sändning per månad och de andra söndagarna kommer att vara inspelade event. Med de inspelade event kan ni välja vilken dag och tid som passar er. I Schemat kommer du att se vilka söndagar som är direktsända och vilka som är inspelade. Även på de direktsända söndagar kommer du få tillgång till en inspelat event. Det kommer vara som en förmån om ni får förhinder eller blir sjuka. Just nu har vi uppehåll några veckor. Planen är att komma i gång igen söndag den 24 juli då med direktsändning. De inspelade event kommer inte att starta fören sista helgen i augusti. Vi fortsätter att fylla på schemat succesivt vid produktbeskrivningen.

Skaparverkstad online

FamiljepysselFöräldrar och barn (5-15 år).

Aktiviteten finns som en produkt i webbutiken.
Pris 329 kr +frakt

Söndagar 11-12

Varje helg är det olika pyssel. Vid produkt beskrivningen finns ett schema med inspirations bild som uppdateras konturneligt.