Evenemang, möt oss på olika platser

Evenemang, möt oss på olika platser i Sverige. I listan kan du se var och när vi besöker olika platser. Här hittar du våra inbokade Pop up skaparverkstad på olika platser. När det står samarbete så är det kostnadsfritt för er. Är det marknad och event tar vi ut ”prova på priser”. På en del marknader har vi endast försäljning. Vid varje plats hittar du datum och tid och all information.

De mesta av materialet som används på skaparverkstaden är vårt egna designade och tillverkade av miljösmart återanvändning. Du kommer få valmöjligheter med minst två olika material som måla, lera, limma, nåltova och glitter slime lera m.m. Vi kommer även vid tillverkningen till skaparverkstaden göra några extra ex och sälja i webbutiken. I skaparverkstaden kommer du få möjlighet att prova verktyg och tekniker som du kanske inte tidigare har prövat som du även kommer att kunna köpa i butiken.

Skaparverkstad på köpcentrumen 2021

Ev förändringar meddelas på sidan

Skaparverkstaden onlines framtid

Intresset för Familjepyssel var låg sedan alla restriktioner togs bort. Vi tog därför beslutet att pausa verksamheten för tillfälligt.

Vuxenpyssel växer och utvecklas

Intresset för vuxenpyssel har ökat sedan vårt populära AW Hjärnsläpp med Carin och Susanne har ökat i höst. Många har som har provat vårt unika koncept med pyssel och hållbar coaching har föreslagit att detta skulle de vilja ha på sina arbetsplatser.

I dagarna startade vi upp den nya verksamheten för arbetsplatser med ”PQ workshop för arbetslaget som ger både skratt och relax”. För att boka denna aktivitet får ni kontakta oss. Tjänsten hittar du uppe i meny raden på startsidan. Där finns även våra kontaktuppgifter. Här är direktlänken: https://pysselqvinnan.se/for-arbetsplatser/

Hjarnslapp-med-Carin-och-Susanne

Hjärnsläpp med Carin och Susanne – Vuxenpyssel/afterwork, online.

Aktiviteten finns som produkt i webbutiken, välja gärna direktlänken: https://pysselqvinnan.se/produkt/hjarnslapp-med-carin-och-susanne/

Pris 314 kr + frakt

1 gång i månaden, torsdagar 18.30-19.45

Varje månad är det olika pyssel. Vid produkt beskrivningen finns datum och vilket pyssel med inspirations bild som uppdateras konturneligt. Läs mer om eventet här.