Evenemang, möt oss på olika platser

Evenemang, möt oss på olika platser i Sverige. I listan kan du se var och när vi besöker olika platser. Här hittar du våra inbokade Pop up skaparverkstad på olika platser. När det står samarbete så är det kostnadsfritt för er. Är det marknad och event tar vi ut prova på priser. På en del marknader har vi endast försäljning. Vid varje plats hittar du datum och tid och all information.

De mesta av materialet som används på skaparverkstaden är vårt egna designade och tillverkade av miljösmart återanvändning. Du kommer få valmöjligheter med minst två olika material som måla, lera, limma, nåltova m.m. I höst kommer vi att väva in mer pedagogiska teman i vårat pyssel. Mer om detta kommer vi att blogga om framöver. Vi kommer även vid tillverkningen till skaparverkstaden göra några extra ex och sälja i webbutiken. I skaparverkstaden kommer du få möjlighet att prova verktyg och tekniker som du kanske inte tidigare har prövat som du även kommer att kunna köpa i butiken.

Ev förändringar meddelas på sidan

Under januari och  mars kommer skaparverkstaden hålla till online via Zoom.

För att vara med behöver du köpa helgens pysselpaket. Paketet köper i webbutiken, https://pysselqvinnan.se/produkt/familjepyssel-for-barn-tillsamman-med-vuxen/ , köpet blir du automatiskt anmäld till eventet och vi kommer kontakta dig innan vi skickar länken till Zoom eventet.

FamiljepysselFöräldrar och barn (5-8 år).

Hunden med korta ben.innehållet
Välj vilken dag och tid som passar eran familj bäst.
Pris 299kr/gång , eller välj att köpa en månads prenumeration på 4 gånger för 800kr 

Lördag och söndag 20-21 februari 10-11 eller 14-15

Pysslet denna helgen är hundpyssel med lera, och våra färdiga byggda djurkroppar