Publicerad den Lämna en kommentar

Ett miljösmart studentfirande

Vinterjacka ena dagen, nästa dag fick jag kränga mig in, längst in i klädkammaren för att leta upp sommarkläderna. Efter en helg med sommar fortsatte det underbara vädret. Men hur länge stannar det fina vädret?

Det är andra veckan i maj, 2 veckor kvar till studenten.

Susannes student på 80 ta

Har du någon student att uppvakta i år?

Förra året designade och tillverkade jag mini studentmössor som såldes med blågula band. Mössorna som du hänger om studentens hals. Det finns mängder av studentprylar att köpa i butikerna.

Studentmössa liten (sidan)

Men vad är alla dessa produkter gjorda av?

Troligen är dem inköpta utomlands? och inte tillverkade för att bevara miljön.

I PysselQvinnans webbshopen säljs det handgjorda studentmössor med miljösmart återanvändning av mjölkkorkar, gräddkorkar, filt från en förre detta glidskydd för dukar och skinn från en förre detta handväska. Alla mina produkter som är handgjorda har ett miljösmart återanvändning av material. Jag tycker att det är viktigt att ta hand om vår miljö. Genom att återanvända istället för att slänga bidrar jag till att minska sopberget. Om du väljer mina produkter bidrar du också till att minska sopberget.

Studentmössa liten,(framifr

 

I år har jag valt att fylla på lagret med mera mini studentmössor. Det har också tillkommit några nyheter. Studentmössan liten gjord av en vispgrädde kork. Den mössan är några centimeter större än mini mössan av mjölkkorken. Även denna mössan säljs med ett blågult band.

Student

Alldeles ny färsk för i dag är studentskan som är en stående prydnads figur. Finns än så länge bara i ett exemplar. Figuren som har en kropp av olika korkar, tågvirke som armar, tyg från en förre detta t-shirt, spets, micro studentmössa av en mindre plastkork, handgjort huvud och melerat ullhår.

En annan nyhet är inköpta nallar som har studentmössan liten på huvudet. Även nallen har blågula band för att hänga om studentens hals. Det finns 2 nallar som ser likadana ut. Dem kan du få för halva priset om du handlar för minst 100 kr i shopen. På framsidan på hemsidan PysselQvinnan.se, under produkt kategorierna kan du läsa mer om detta erbjudandet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *