Publicerad den Lämna en kommentar

En ny kategori håller på att växa fram

Målad ljustavla

På webbshopen har det nu tillkommit en ny kategori som än så länge bara finns i ett sortiment. Idéen med att göra omålade canavas tavlor med 3D motiv har jag burit på långt innan jul. Men jag har inte hunnit med att göra en test modell. Testmodellen är tavla ovanför som är målad med Craft Paint som finns att köpa på Panduro hobby. Det fungerar lika bra med liknande täckfärger. Om inte färgen täcker första gången måla ett lager till. På min tavla har jag  strött glitter och lackat över.

tavla att färglägga

Den omålade canavas tavlan är handgjord från grunden. Gjord av recyklade produkter som CD skiva, olika kartongförpackningar, tidningspapper, filt och piprensar rester, repbitar och sladdar. Motivet är en bild som jag har målat sedan jag var ung och som jag har använt i andra skapande alster så som till exempel ”Vävd mini tavla” som finns att köpa i shopen.

Bilden har varit som en grund som går att variera med olika detaljer. Där det brinnande ljuset alltid har varit med.

Minitavlan Ljuset

Baktill finns det en upphängningögla eller tavelkrok som är ett återbruk av en kapsyl från en burkdricka. Ett tips som jag vill dela med mig till er läsare. Spara och använd till tavlor. Ni klistrar fast dem bäst med en limpistol.

baksidan tavla

Fler tavlor håller på att produceras i verkstaden. De ny producerade kommer att vara i andra motiv som inte är i jultema. Det kommer snart att fyllas på med dessa tunna canavas tavlor utan motiv. I stället för motiv är det ett akvarellpapper. Jag planerar också att utveckla den nya kategorien med fler storlekar. Jag måste då hitta en annan recyklad produkt att ersätta CD skivan med. Tavlorna är lika uppskattade av vuxna och barn att måla.

Du har väl inte missat den stora rean som pågår året ut? Nya varor fylls på allt eftersom dem blir färdiga. Ny inköpta varor kommer också att smygas in successivt under våren.

Välkommen in i shoppen!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *