En ny barn aktivitet växer fram

SkaparverkstadMin gränslösa fantasi överaskar ofta mig själv vad jag kan få ihop. När jag får en ny idé att skapa något är det en lång process innan det blir en ny designat alster. Idéen börjar gro genom en känsla för formen och noga val av tänkbart återbruksmaterial.

kropp

När jag väl börjar att experimentera ihop en modell och får en känsla att detta kommer att bli lyckad, startar jag igång med fler modeller. Men innan jag startar upp med dem nya modellerna bryter jag ner delarna och planerar vilka skall vara halvgjorda och vad skall vara färdigt. Denna nya figuren som håller på att växa fram i detta inlägget är en Minion från filmen ”Dumma Mej!

från leksaks katalog

Det tar olika lång tid att utforma detaljerna på olika figurer som jag designar. På Minon har det varit flera svårare detaljer som skall lösas. Då kan det gå några veckor innan figuren blir färdig. Under dessa veckor har jag dock gjord 10 st kroppsdelar som liknar modellens färdiga kroppsdelar. Här nedan ser du ”armar, händer” och ”ben, skor).   Flera detaljer som finns med är glasögon, ögon, hår och byxor.

händer o armar

ben och skor

De halvfärdiga Minor figurerna kommer att vara färglösa och kroppen och de övriga kroppdelarna kommer inte att sitta ihop. De halvfärdiga delarna kommer att erbjudas som skapar aktivitet på barnkalas.

Överdelen på en Minon

Både barn och föräldrar uppskattar mitt lätt hanterliga materialet som jag erbjuder på olika event och samarbete med olika köpcentrum. För att veta var och när vi eventuellt är i din stad eller i närheten där du bor. Kika in på fliken

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *