Publicerad den Lämna en kommentar

Drop-in verksamhet

 

drop in pyssel halloween 2015

 

I torsdags den 29/10 gjorde jag ett besök på Onsala bibliotek med min skaparverkstad. Det var drop-in verksamhet med Halloween pyssel för barn och föräldrar. Det var mycket uppskattat och barnen var som eld och lågor. De föräldrar som var där denna dagen hade själva inget intresse för pyssel. Jag erbjuder barn och föräldrar att pysslar tillsammans för de som vill. Men jag erbjuder också att lämna barnet för handledning av mig som har många års erfarenhet att arbeta med barn både från förskolan, skolan och fritids.

Drop-in verksamhet med en inbjudande skaparverkstad var en lyckad tillställning som jag kommer att fortsätta att bedriva. Idag sprutas det ut mängder av olika event med föranmälan. Ofta vill vi gör så mycket men tiden räcker inte till!

För de flesta tvingas jobba heltid och när vi inte jobbar så är det familjen och hemmet som upptar all annan tid. Förutom att vi vill göra mängder av aktiviteter så kommer det också in möten av olika slag som vi inte går att plocka bort. Den fulltecknade kalendern är en stor stress faktor. Många av oss har upptäckt att det behövs finnas luckor i kalender för att varva ner, samla kraft och för att må bra.

En drop-in verksamhet med skapande är som  en överraskning!

  • En aktivitet som inte är inbokad
  • Något som inte stressar upp oss!
  • En inbjudande miljö där ögonen blir inspirerande och lusten sätter fart!
  • Där glädjen och lyckan att bara få sätta sig ner och låta händerna få jobba.
  • Ett oväntat avbrott
  • En kort pause
  • En trevlig stund med ditt barn, barnbarn eller vänners barn.

 

skaparverkstaden 2015

 

Jag kommer framöver att befinna mig på olika platser i min kommun, Kungsbacka och sedan bredda mig till grankommunerna med min drop-in skaparverkstad.

Håll utkik på hemsidan där läggs all information ut var jag kommer att befinna mig.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *