Publicerad den Lämna en kommentar

Den utvecklande tomten 2014-2015

Stor tomte

Förra året producerade jag mängder av tomtar för jag trodde företaget skulle starta upp tidigare än vad det gjorde. Det kändes däremot enormt lyxigt att plocka fram ett färdigt lager med tomtar att använda i år. Skönt med en grund, då blir det mindre press på tillverkning i år och fler tomte sorter att välja på för kunderna.

Det som är spännande med de olika tomtesorterna är att dem är delvis släkt. På förra årets tomte 2014, täcker mössan hela ansiktet. Det ända som syns är den stora näsan och skägget. Sedan är den stackars tomten i hoptryckt så kroppen finns inte. Jag har varit så inspirerad av dessa moderna tomte varianter.

3 tomtar

 

Min tanke är att jag skall dra ut min tomte för varje år. Dra ut så den blir större och olika kroppsdelar skall bli synliga. Denna förändring kan du redan se på årets tomte 2015, Där en bit av kroppen har blivit synlig. Det som också skiljer dem åt är mössan som är snurrad och dessutom formbar. Denna tomte har också en upphängnings ögla i mösstoppen. Jag håller på att tillverka större modeller. Vet ännu inte utformningen på dessa. När dem är färdiga får dem ett eget inlägg på bloggen.

De tomtar som är färdiga finns nu att köpa i webbutiken. Gör ett besök, där finner du också julklappar till stora och små. Fraktfritt över 100 kr.

Välkommen!

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *