Publicerad den 2 kommentarer

Chrisse med Cyklam

chrisse

När jag startade mina nyhetsbrev fick alla intresserade ett hand broderat personliga jeans bokmärke som gåva hemsänt portofritt. Det var 12 stycken intresserade. Jag är ännu inte färdig med bokmärkerna. Nu är jag också i fullgång i verkstaden med höstproduktionen och Halloween. Det gör att tiden är knaper till att brodera. Därför var jag tvungen att ändra gåvan till mina nyhetsbrev. Nu får de intresserade istället ett jeanshjärtan som jag gjorde förra året. Dessa jeanshjärtan är också egen produktion. Dem används som prydnad i fönstret, på väggen eller dekoreras i liggande form.

Bokmärket som jag idag skall skicka i väg till Chrisse och som du ser på bilden är dekorerat med Cyklam. Jag har valt dekorations växt efter begynnelse bokstaven på varje namn. Sedan har jag använt de färger från broderiet till att virka den lilla snodden som är fastsydd överst på bokmärket.

2 reaktioner på “Chrisse med Cyklam

  1. Tack så jättemycket för detta fina personliga bokmärke. Jag blev jätteglad för det. Jag läser jättemycket och detta är bokmärket som ska användas fr.o.m. inatt! Jättefint, och så kul att ha något som absolut ingen annan har!! TACK!

    1. Det glädjer mig mycket att du uppskattar bokmärket <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *