Publicerad den Lämna en kommentar

Barn workshops blir Pysselpaket

Luciatåg

Idéen med pysselpaket föddes efter flera förfrågningar om skaparparty längre upp i landet där jag har svårt att besöka. I varje paket finns utförliga instruktioner och material. Jag har valt att kalla dessa för paket och inte kit eftersom det behövs tillsättas till exempel glaskryddburkar. Jag valde också att utesluta klister. Eftersom kunden får tillsätta klister  och tomma glaskryddburkar så har jag också sänkt priset på dessa paket.

glaskryddburk

Det som också skiljer pysselpaketen och pysselkiten åt, är att dem levereras i en plastpåse och inte i paketform som pysselkiten. Pysselkiten som är något dyrare. Men där finns det också olika priser beroende innehållet, vilket material och arbete som ligger bakom dem olika modellerna. Alla modellerna har övervägande handgjorda material.

Luciatåg

Paketen är formade för att kunderna skall bli uppmärksamma över de förpackningar som finns i deras närhet som går att återanvända till andra ändamål istället för att de kasserar dem. Det är dem små glasburkarna som skall tillsättas i pysselpaketet ”Luciatåget”. Burkarna diskas och ev avlägsnar etiketten av. Men det är inte ett måste eftersom de olika dräkterna täcker över etiketterna.

snögubbe                     Snögubbepaket

Det andra pysselpaketet som nu finns att köpa på webbshopen https://pysselqvinnan.se/shop/ är Snögubben i det paketet behövs endast trälim och limpistols lim tillsättas.

Välkommen in i shopen!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *