Ambulerande workshops

Vi erbjuder olika workshops

Vi har en ambulerande verksamhet vilket betyder att vi inte har någon lokal utan vi kommer hem till er, lokalen eller där ni önskar ha eran workshop.

Workshop för barn

Barn har en livlig fantasi men med all information och alla intryck som dom matas med dagligen märks det att fantasin ibland får stiga åt sidan för att istället behöva bli vuxna mycket tidigare än vad som är nödvändigt. Vi vill därför återigen låta fantasin få flöda fritt och skapade därför våra skapande barnkalas vilka är mycket uppskattade. Vi använder främst vårt eget miljösmarta återanvändnings material som bas av material och sedan tillkommer färg, glitter och lera m.m. Vi har endast modeller som förslag om ni önskar detta annars är det fritt skapande som gäller av de material som är medtaget. Våra kalas riktar sig främst till barn i skolåldern från 6 år och uppåt.

Workshop för vuxen tillsammans med barn

Denna workshop kallar vi för familjepyssel. Där pysslar ni tillsammans med  andra familjer med barn. Barnen uppskattar när de vuxna är med och pysslar. En aktivitet tillsammans med dina barn skapar bra relation. Tillsammans med andra vuxna.

Workshop för vuxna

Att få låta sin fantasi få utlopp i form av ett kreativt skapande är dock inte enbart något som är viktigt för barnen. Vuxna är också i behov av att få använda sin fantasi ibland så vi skapade därför skaparparty för vuxna som består av workshops med fritt skapande eller specifikt tema. På våra workshop får vuxna män och kvinnor jobba med sin kreativitet och skapa olika föremål och konstverk utifrån olika idéer eller helt från eget huvud.

 

Vårt mål oavsett om det handlar om barnkalas, familjepyssel eller skaparparty, är att hela tiden ha ett miljösmart skapande i fokus. Det vill säga att vi använder vårt miljösmarta arbetsmaterial tillsammans med olika tillbehör som färg, limpistoler, glitter, lera m.m.