Ambulerande workshops

Vi erbjuder olika workshops

Vi har en ambulerande verksamhet vilket betyder att vi inte har någon lokal utan vi kommer hem till er, lokalen, på arbetsplatsen eller där ni önskar ha eran workshop.

Workshop för barn

Vi erbjuder olika nivåer i våra olika workshops. För att det ska passa alla olika åldrar har vi delat upp det i två olika kategorier. Först har vi skapande barnkalas. . Barn har en livlig fantasi men med all information och alla intryck som dom matas med dagligen märks det att fantasin ibland får stiga åt sidan för att istället behöva bli vuxna mycket tidigare än vad som är nödvändigt. Vi vill därför återigen låta fantasin få flöda fritt och skapade därför våra skapande barnkalas vilka är mycket uppskattade.

Workshop för vuxna

Att få låta sin fantasi få utlopp i form av ett kreativt skapande är dock inte enbart något som är viktigt för barnen. Vuxna är också i behov av att få använda sin fantasi ibland så vi skapade därför skaparparty för vuxna som består av workshops som är format efter årstider, högtider och traditioner. På våra workshop får vuxna män och kvinnor jobba med sin kreativitet och skapa olika föremål och konstverk utifrån olika ideér eller helt från eget huvud. Vårt utbud är format efter årstider, högtider och traditioner.

 

Vårt mål oavsett om det handlar om barnkalas eller skaparparty, är att hela tiden ha ett miljösmart skapande i fokus. Det vill säga att vi använder vårt miljösmarta arbetsmaterial tillsammans med olika tillbehör som färg, limpistoler, glitter, lera m.m.