Publicerad den Lämna en kommentar

Alla hjärtans dag med nya hjärtan i shopen

Rosa hjärtan med rep

Nya hjärtan har designas i samma panelstruktur som sjöbodarna har. Hjärtana är också tillverkade med samma material. Detta är ett hantverk där finmotoriken används. Jag har en passion för små detaljer. Hjärtana är målade i gammelrosa med vita putsade inslag som utger en allmogestil. I Pysselbutiken online under kategorien ”Dekoration” hittar du nu ”Gammaldags hjärtan i panelstruktur”. Hjärtana som är gjorda av olika kartonger och claylera är lätt som papper. Hjärtana säljs styckvis och det medföljer en bit tågvirke som är 77 cm långt. Repet sitter fast med 2 knutar framtill och är avtagbart.

Rosa hjärta på kruka fram

Jag målade en terrakotta kruka cerise och knöt fast hjärtat på. Detta skall bli en gåva till en god vän på Alla Hjärtans dag den 14 februari. I krukan skall jag köpa en mindre vit blomma. Andra tips på användning av dekorations hjärtana är på en vinflaska, burk med något ätbart i, på ett handgjort kort.

Hjärtan som halsband

Hjärtat går även att använda som halsband. Det finns ett begränsat lager på dessa hjärtan. Om det blir slutförsäljning kommer det att dröja någon vecka innan det kommer in nya. Det är produkter som tar lite längre tid att göra. Jag kan glädja dig att det i dagarna kommer att fyllas på med lika många i röd färg.

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *